USB kabel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Lightning Kabel - USB 0.5 meter
USB kabel
   
Type: MFi gelicenseerd,
Aansluiting 1: Lightning male,
Aansluiting 2: USB A 2.0 male,
0.5 meter.
Productcode: 1289833
voorraad: 4.651
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
€ 10,99 € 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1289833
Meer informatie over dit product

Wanneer u een Apple iPhone wilt opladen maar de kabel is kapot of kwijtgeraakt, dan zijn er diverse opties. Zo kunt u een gelicenseerde kabel gebruiken. In principe is een dergelijke kabel identiek aan uw originele Apple kabel. De kabel bevat dezelfde chip en werkt dan ook exact hetzelfde als de kabels die door de fabrikant bij het toestel zijn geleverd. U kunt deze gebruiken zonder dat uw toestel beschadigd raakt, integendeel: functionaliteit en prestaties zijn exact hetzelfde.

Gebruik

De Lightning naar USB kabel 0.5 meter kunt u eenvoudig verbinden met uw oplader (met USB-aansluiting) of met uw computer of laptop. U kunt dit snoer gebruiken om uw iPhone of iPad snel op te laden of eenvoudig gegevens over te zetten en te synchroniseren. Dit witte accessoire heeft een handige lengte van 0,5 meter voor een makkelijk bereik, een ronde kabelvorm en twee aansluitingen: aan de ene kant de Lightning aansluiting (male, 8-pin) en aan de andere kant de standaard USB 2.0 aansluiting (male, type A). De binnengeleider is gemaakt van vertind koper: hierdoor is de oplaadkabel beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en gaat de kabel langer mee.

Dezelfde kwaliteit

Heeft u veel Appleproducten van een bepaalde generatie? U kunt deze Lightning naar USB kabel 0.5 meter gebruiken als vervanger van uw originele Apple-kabel. Dit snoer is namelijk Apple - MFi gelicenseerd. MFi staat voor ‘Made For iPhone/iPod/iPad’. Een product met het MFi-keurmerk wordt uitvoerig getest en werkt altijd onder iOS. Ook wanneer u uw apparaten heeft voorzien van de laatste updates. Dit product is dus van dezelfde kwaliteit als Apple-accessoires.

Compatibiliteit

U kunt de lightning connector aansluiten op de USB-poort van een computer voor opladen en synchroniseren. Deze gelicenseerde iPhone Lightning oplader kabel is geschikt voor het opladen van een iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6(s), iPhone 6(s) Plus, iPhone SE, iPhone 5(s), iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Air 3, iPad Pro, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, Airpods.

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie