USB C Hub - 4 USB poorten

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Versie: 3.0 - Superspeed,
Ingang: USB C male,
Uitgang: 4x USB A female,
Voeding: Bus-gevoed,
Kabellengte: 0.1 meter.
Productcode: 1633181
voorraad: 341
€ 24,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1633181
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 24,99
Meer informatie over dit product

Apparaten die gekoppeld kunnen worden aan een computer maken vaak gebruik van verschillende soorten aansluitingen. Tegenwoordig worden voornamelijk smartphones en tablets, maar ook laptops uitgerust met een USB C aansluiting. Dit is een zeer compacte aansluiting die veel mogelijkheden biedt. Zo is het hiermee niet alleen mogelijk om data over te zetten en apparatuur op te laden, maar is het ook mogelijk om verbinding te maken met een netwerk en een monitor. Met de Goobay USB C naar 4 x type A adapter kan de USB C poort gebruikt worden voor meerdere apparaten.

Technische specificaties

Deze adapter is namelijk voorzien van 4 type A poorten. Deze poorten kunnen op hetzelfde moment gebruikt worden en maken het mogelijk om met zeer hoge snelheden gegevens te verwerken. De aansluitingen en de Goobay USB C naar 4 x USB A adapter hebben de beschikking over USB versie 3.0. Daarmee is het mogelijk om bestanden uit te wisselen met een snelheid van maximaal 5 Gbit per seconde. De apparaten die hiervoor gebruikt worden moeten dan wel voorzien zijn van diezelfde versie 3.0.

Overige eigenschappen

Worden er apparaten aan de poorten van de Goobay USB C naar 4 x USB A adapter gekoppeld met versie 2.0, dan zal de maximale snelheid voor gegevensoverdracht 480 Mbit per seconde zijn. Bij gebruik van type 1.1 aansluitingen is deze snelheid maximaal slechts 12 Mbit per seconde. De adapter kan met de computer of laptop worden verbonden via een type C kabel die aan de adapter gemonteerd is. Deze kabel heeft een type C stekker met een omkeerbare connector. De connector is aan de boven- en onderkant hetzelfde waardoor het mogelijk wordt gemaakt om deze op twee manieren in de daarvoor bestemde aansluiting te plaatsen.

Extra informatie

De adapter heeft zelf een lengte van 90 millimeter, is 30 millimeter breed en 20 millimeter hoog. Het gewicht van het apparaat is slechts 50 gram. De 4 aansluitingen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt voor her koppelen van apparaten en het overzetten van gegevens. Het is ook mogelijk om apparaten zoals smartphones en tablets aan te sluiten voor het opladen van de accu. Het is met deze aansluitingen mogelijk om de apparaten snel op te laden. De adapter is direct klaar voor gebruik en kan zonder het installeren van software worden aangesloten op een computer.

Specificaties

IngangUSB C male
Uitgang4x USB A female
Afmetingen300 x 30 x 20 mm
Kabellengte0.1 meter
KeurmerkWEEE, CE
KleurZwart
Versie3.0 - Superspeed
VoedingBus-gevoed
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie