USB C hub - 4 USB poorten

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C Hub - 4x USB 3.0 Kabellengte: 0.15 meter
USB C hub  - 4 USB poorten
USB C hub  - 4 USB poorten
   
Versie: 3.0 - Super Speed - 4 poorten,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: 4x USB A female,
Voeding: busgevoed,
Kabellengte: 0.15 meter.
Productcode: 1375491
voorraad: 561
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1375491
Meer informatie over dit product

Steeds vaker worden apparaten zoals smartphones, tablets en laptops uitgerust met een USB-C-aansluiting. Dit is een zeer compacte en eenvoudig te gebruiken connectie voor het koppelen van apparaten. Deze maakt het mogelijk om bestanden en gegevens te kopiëren en kan gebruikt worden voor het opladen van een smartphone of tablet. Waar USB-C ook geschikt voor is, is het doorgeven van audio- en videosignalen. Met dit type aansluiting is het dan ook mogelijk om een monitor of een projector te koppelen aan een computer of mobiel apparaat. Omdat veel, voornamelijk oudere, apparaten nog gebruikmaken van de standaard USB-A-aansluiting, is er de USB-C-hub.

Technische eigenschappen

Deze hub maakt het mogelijk om één USB-C-poort te gebruiken zodat daar vier apparaten met een USB-A-stekker op aangesloten kunnen worden. De hub is voorzien van een USB-C-stekker die in de bijpassende aansluiting van de laptop of het mobiele apparaat wordt geplaatst. Dit is een compacte stekker met een afmeting van 8,4 millimeter breed en 2,6 millimeter dik. Dit type stekker beschikt over een 24-pins connector. De kabel tussen de hub en de stekker heeft een lengte van 20 centimeter. Aan het andere einde van de hub zit een adapter met 4 aansluitingen. Dit zijn USB-A-aansluitingen die gebruikt kunnen worden voor het koppelen van 4 apparaten zoals een externe harde schijf, toetsenbord, printer, muis, geheugenstick of een ander apparaat.

Overige specificaties

Deze hub maakt gebruik van USB 3.0-technologie. Hiermee is het mogelijk om bestanden en videosignalen door te zenden met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. De hub kan gebruikt worden op een laptop of computer, maar ook op een smartphone of een tablet. Naast het overzetten van bestanden en data, kunnen de USB-A aansluitingen ook gebruikt worden voor het voorzien van apparaten van voeding. Hiermee is het dan ook mogelijk om bijvoorbeeld de accu van een smartphone of tablet op te laden.

Extra informatie

De maximale stroomsterkte waarmee apparaten opgeladen kunnen worden door middel van dit product is 1 Ampère. Gebruikmaken van het apparaat is zeer eenvoudig. Deze wordt in een vrije aansluiting van het betreffende apparaat geplaatst en vervolgens kunnen er apparaten in de hub worden geplaatst. Bij de hub wordt een handleiding voor het gebruik meegeleverd.

Vier USB A-aansluitingen voor snelle data-overdracht, of voor het opladen van apparaten,
De adapter ondersteunt data-overdrachtssnelheden tot 5 Gbps,
Makkelijk in gebruik en geschikt voor computers en smart devices met een USB C-poort,

Versie: 3.0 - Super Speed - 4 poorten,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: 4x USB A female,
Voeding: busgevoed,
Kabellengte: 0.15 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie