USB 2.0 hub - 4 USB poorten

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 Hub - 4-Poorts Kabellengte: 0.05 meter
USB 2.0 hub  - 4 USB poorten
USB 2.0 hub  - 4 USB poorten
   
Versie: 2.0 - High Speed - 4 poorten,
Aansluiting 1: USB A male,
Aansluiting 2: 4x USB A female,
Voeding: busgevoed,
Kabellengte: 0.05 meter.
Productcode: 1293866
voorraad: 1.027
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 7,00 € 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1293866
Meer informatie over dit product

Een computer of laptop is vaak voorzien van een aantal connecties voor USB-stekkers. Hiermee kunnen apparaten als muizen, toetsenborden of bijvoorbeeld printers worden aangesloten. Ook kunt u met USB apparaten koppelen voor het overdragen van data. Denk hierbij aan een externe harde schijf, een smartphone of een tablet. Omdat niet elke computer over evenveel poorten beschikt kan het voorkomen dat u net die ene aansluiting te kort komt om al uw apparaten te kunnen gebruiken. In dat geval kunt u gebruik maken van een hub, zoals de Sweex USO12 4-poorts USB-hub.

Technische eigenschappen

Dit product maakt het mogelijk om één aansluiting te verviervoudigen. Dit product van Sweex beschikt over 4 female aansluitingen. Deze kunnen worden gebruikt voor het koppelen van een standaard USB-stekker. De kabel van dit product heeft een lengte van 5 centimeter. De Sweex USO12 4-poorts USB-hub is voorzien van versie 2.0. Hiermee is het mogelijk om bestanden en data met hoge snelheid en efficiëntie te verwerken. Het aansluiten van het apparaatje kan op poorten van elke versie. Als u gebruik maakt van een aansluiting met versie 1.0 dan is de kans aanwezig dat de dataoverdracht langzamer gaat omdat dit type niet geschikt is voor hoge snelheden.

Overige eigenschappen

De behuizing van dit product is gemaakt van zwart kunststof. De voeding wordt verkregen via de poort van de computer waarop u dit apparaat aansluit. Dit is een zogenaamde busvoeding. Er is dus geen externe voedingskabel nodig om gebruik te kunnen maken van dit handige en nuttige apparaat. Met dit betaalbare product van Sweex creëert u in een handomdraai meerdere ingangen voor apparaten zoals printers, scanners, muizen, toetsenborden, smartphones, tablets, externe harde schijven, of datasticks.

Handig om te weten

Dit apparaat maakt gebruik van USB 2.0. Dat betekent dat de hub gebruikt kan worden op poorten die iedere versie ondersteunen, maar dat de snelheden kunnen variëren tijdens het gebruik. Aansluiten op een versie 1.0-aansluiting resulteert in een lagere snelheid. Versie 2.0 levert de snelheden die bij dit type horen, en op een versie 3.0-aansluiting zult u ook de snelheden behalen die bij USB 2.0 horen.

4-Poorts USB Hub - Zwart
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: 4x USB A Female,
Voeding: Busgevoed,
Kabellengte: 0.05 meter.

Met de Nedis® 4-poorts USB-hub kunt u eenvoudig meerdere USB-apparaten, zoals een scanner of een camera, met uw computer verbinden. Een ideale oplossing als alle USB-aansluitingen al in gebruik zijn. Dankzij de eenvoudige aansluiting kunt u gemakkelijk elk USB-apparaat aansluiten of verwijderen, terwijl de computer nog aan staat.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie