USB 2.0 Hub - 7 USB poorten

Momenteel helaas uitverkocht
Versie: 2.0 - Highspeed,
Ingang: USB A male,
Uitgang: 7x USB A female,
Voeding: Bus-gevoed/adapter (incl.),
Kabellengte: 1 meter.
Productcode: 1247112
€ 27,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1247112
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 27,99
Meer informatie over dit product

Met de Hi-Speed USB Hub DUB-H7 met 7 poorten kunt u uw computer eenvoudig uitbreiden met extra USB 2.0-poorten. Nu kunt u tot zeven extra USB-randapparatuur aansluiten op uw notebook, laptop of desktopcomputer, waaronder digitale camera's, printers, externe harde schijven, muizen, toetsenborden, flash-geheugen en tabletcomputers. USB 2.0-technologie ondersteunt gegevensoverdrachtssnelheden tot 480 Mbps2, waardoor u aanzienlijk hogere verbindingssnelheden heeft dan bij eerdere USB-standaarden.

Snel opladen van uw apparaten
De DUB-H7 is uitgerust met twee zwarte snelladingsconnectoren die zorgen voor een verhoogde laadstroom van 1,2 A naar de aangesloten apparaten wanneer de DUB-H7 in de snelladingsmodus staat. Dit maakt de hub perfect voor mobiele apparaten die veel energie nodig hebben, zoals de iPad, omdat deze apparaten een hoge capaciteit hebben en een hogere laadstroom nodig hebben om snel en efficiënt te kunnen laden.

Gemakkelijke hantering en neerwaartse compatibiliteit
Sluit dit kleine apparaat aan op een stopcontact en een vrije USB-poort op uw notebookcomputer en de installatie is voltooid. Zo simpel is het. Nu kunt u tot zeven extra USB-apparaten aansluiten op uw laptop, notebook of desktopcomputer.

Overal waar je gaat
De DUB-H7 is ontworpen om in elke notebooktas te passen. Dankzij de compacte afmetingen kunt u hem gemakkelijk meenemen, waar u ook gaat. Geniet van de vrijheid en het gemak van het zakformaat en de uitbreidbaarheid met de 7-poorts Hi-Speed USB-hub DUB-H7.

Specificaties

IngangUSB A male
Uitgang7x USB A female
Afmetingen154 x 27 x 81 mm
Kabellengte1 meter
KleurZwart
Versie2.0 - Highspeed
VoedingBus-gevoed/adapter (incl.)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie