USB 2.0 Hub - 4 USB poorten

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Versie: 2.0 - Highspeed,
Ingang: USB A male,
Uitgang: 4x USB A female,
Voeding: Bus-gevoed,
Kabellengte: 12 meter.
Productcode: 1192323
voorraad: 1
€ 49,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1192323
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
Meer informatie over dit product

Met de Aten UE2120H USB 2.0 extender hub 12 meter met 4 poorten heeft de gebruiker de mogelijkheid om de afstand tussen een computer en een apparaat dat gekoppeld moet worden aan een USB aansluiting aanzienlijk te vergroten. Dit artikel heeft namelijk een kabel met een lengte van 12 meter die het mogelijk maakt om tot wel 4 apparaten op afstand aan te sluiten. Er wordt gebruikgemaakt van USB 2.0 High Speed technologie waardoor het mogelijk is om gegevens met zeer hoge snelheden te verwerken. Zijn de gekoppelde apparaten ook voorzien van USB 2.0, dan kan dat met een snelheid tot maximaal 480 Mbit per seconde. Zijn de apparaten voorzien van USB 1.1, dan is deze snelheid maximaal 12 Mbit per seconde.

Technische eigenschappen

Voor het gebruik van de Aten UE2120H USB 2.0 extender hub 12 meter met 4 poorten hoeft er geen externe voeding te worden aangesloten. De voeding voor de hub en de gekoppelde apparaten wordt geleverd via de USB aansluiting van de computer of laptop. Het is ook niet nodig om software of drivers te installeren voor het gebruik. De computer zal de hub zelf kunnen herkennen en klaar kunnen maken voor gebruik. Er moet dan wel beschikking zijn over een Microsoft Windows of Apple Max OS besturingssysteem op de computer of laptop.

Overige informatie

Het is mogelijk om gebruik te maken van 4 UH2120 verlengkabels van het merk Aten. Daarmee kan de afstand tussen de Aten UE2120H USB 2.0 extender hub 12 meter met 4 poorten en de computer worden vergroot tot maar liefst 60 meter. De afmetingen van dit artikel zijn een diepte van 82 millimeter, een breedte van 41 millimeter en een hoogte van 17 millimeter. Er wordt gebruikgemaakt van een spanning van 5 volt die geleverd wordt via de USB aansluiting van de computer. Met een led lampje wordt de status van de hub tijdens het gebruik getoond. De behuizing is gemaakt van kunststof en de kabel is voorzien van een mantel gemaakt van pvc.

Specificaties

IngangUSB A male
Uitgang4x USB A female
Kabellengte12 meter
KleurGrijs
Versie2.0 - Highspeed
VoedingBus-gevoed
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie