USB Headset - Mono - Noise Cancelling

Momenteel helaas uitverkocht
Hoofdtelefoon - On Ear - Mono Kabellengte: 1 meter
   
USB headset,
Merk: Plantronics,
Type: Mono,
Extra: Noice Canceling,
Aansluiting 1: USB,
Aansluiting 2: Bluetooth,
Kabellengte: 1 meter.
Productcode: 1295536
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 124,99
€ 124,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1295536
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

USB headset,
Merk: Plantronics,
Type: Mono,
Extra: Noice Canceling,
Aansluiting 1: USB,
Aansluiting 2: Bluetooth,
Kabellengte: 1 meter.

headset Plantronics Blackwire USB C710

BLACKWIRE 700-serie

Betrouwbaarheid van een snoer in combinatie met draadloze flexibiliteit. De Blackwire 700-serie is de veelzijdige UC-headset die hoogwaardig pc-geluid en een probleemloze Bluetooth-verbinding biedt voor mobiele telefoons en tablets. Geniet van een ongekende geluidskwaliteit, van de voordelen van de nieuwe Smart Sensor-technologie waarmee oproepen automatisch worden beantwoordt wanneer u de headset opzet, en van het uitneembare snoer, zodat u uw gesprekken op een andere plek kunt voortzetten.

ONGEËVENAARDE HELDERHEID

De Blackwire 700-serie heeft pc-breedband, een ruisonderdrukkende microfoon en hifi-stereogeluid (C720), en biedt een uitstekende audiobeleving. Daarmee is deze serie geschikt voor telefonische vergaderingen, webinars en het luisteren naar muziek en andere multimedia. De dynamische equalizerfunctie zorgt voor een optimale spraakkwaliteit tijdens gesprekken, terwijl de instellingen automatisch worden aangepast wanneer u naar muziek of andere multimedia luistert. Dankzij geïntegreerde A2DP kunt u vanaf uw mobiele apparaat streaming media beluisteren, zoals uw favoriete nummers, podcasts en meer.

VERBETERDE MOBILITEIT

Ideaal voor diegenen die een naadloze oplossing nodig hebben om oproepen via hun pc, mobiele telefoon of tablet aan te nemen. Deze veelzijdige headset gaat verder dan het leveren van uitstekende pc-audiokwaliteit en biedt u de mogelijkheid om uw mobiele oproepen overal mee naartoe te nemen! Een verwijderbare kabel en geïntegreerde kledingclip bieden mobiliteit op kantoor met tot wel 10 uur spreektijd. De headset bezit tevens oorkussens die plat opgevouwen kunnen worden voor opberging in het duurzame draagbare etui. Geweldig voor als u de headset mee op reis wilt nemen.

Eigenschappen Plantronics Blackwire C710

Plug & Play via USB
Bluetooth ondersteuning
Smart Sensor
Noise cancelling microfoons

Plug & Play via USB
De Blackwire C710 is via USB aan te sluiten op uw PC of laptop. Binnen een minuut is de headset klaar voor gebruik.
U kunt de Plantronics Blackwire C710 gebruiken voor softphone applicaties zoals Skype, MSN of andere audio toepassingen.

Bluetooth mogelijkheid
Dankzij bluetooth techniek in de Blackwire C710 kunt u een smartphone verbinden met de headset. Hierdoor is het mogelijk om te schakelen tussen een telefoongesprek op de computer en uw smartphone.

De kabel bestaat uit 2 delen waardoor u de headset los kunt klikken van de PC en rond kunt lopen tijdens een gesprek via uw smartphone. Met een kleding-clip is de korte kabel met gesprekbediening aan uw kleding te bevestigen

Smart Sensor
De speciale smart sensor detecteert of u de headset op uw hoofd zet of afzet. Hiermee is het mogelijk om gesprekken automatisch te laten aannemen wanneer u de headset gebruikt.

Noise cancelling microfoons
Dankzij speciale noise cancelling microfoons worden omgevingsgeluiden zoals echo, ruis of galm zo goed mogelijk gefilterd. Hierdoor zal de focus meer op uw stemgeluid komen te liggen waardoor uw gesprekspartner u beter verstaat.

Plantronics Blackwire C710 Mono USB Headset
De enkeloorse Plantronics Blackwire C710 headset wordt via USB aangesloten op uw computer. Dankzij bluetooth kunt u de Plantronics Blackwire C710 headset eenvoudig verbinden met uw smartphone zodat u kunt schakelen tussen uw computer en smartphone.

Voorzieningen
Ruisonderdrukkingscircuit, knop voor stilte, antwoord/eindeknop, volumeregeling, standaard DSP, compatibel met Skype, SoundGuard-technologie, Smart Sensor-technologie, Wideband Technology, Voice Prompt, SoundGuard DIGITAL-technologie, dynamisch EQ
Koptelefoon - Bluetooth 2.1 EDR
Bluetooth-profielen
Hands Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)

Aanbevolen gebruik
PC-multimedia, mobiele telefoon, tablet - communicatie

Diversen
Kabel voor telefoonhoorn
Snoervolumebesturing
Standby-tijd 240 uren
Looptijd (maximaal) 10 uur/uren

Microfoon
Antwoordbandbreedte 100 - 8000 Hz
Verbindingen
Connectortype USB ( 4 PIN USB Type A ) ¦ Bluetooth
Hoofdtelefoon
Uitvoermodus geluid Mono
Connectiviteitstechnologie
Draadloos - Bluetooth 2.1 EDR

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie