USB C naar DisplayPort kabel - 3 meter

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 605
€ 28,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1657289
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 28,99Aantal 10-49: € 27,98Aantal 50-249: € 25,51Aantal 250+: € 23,19
Koop  1 Artikel  voor € 28,99
Meer informatie over dit product

Het aansluiten van een beeldscherm of projector kan met verschillende soorten aansluitingen. Veel beeldschermen maken gebruik van een HDMI aansluiting en het is ook mogelijk dat de monitor met een DisplayPort kabel aangesloten kan worden. Een DisplayPort aansluiting is geschikt om videosignalen te versturen in 4K resolutie. Ook is het mogelijk om met dit type kabel audiosignalen te versturen. Als u gebruik wilt maken van een externe monitor of projector als extra beeldscherm op een computer of laptop, dan kan deze verbonden worden met de USB-C-aansluiting. Hiervoor is de Delock USB-C naar DisplayPort-kabel (3 meter) zeer geschikt.

Technische eigenschappen

Deze kabel heeft een lengte van 3 meter en biedt de mogelijkheid om beeld en geluid door te sturen. Het doorsturen van videosignalen kan met de Delock USB-C naar DisplayPort-kabel (3 meter) in een haarscherpe 4K resolutie. Dit is een resolutie van 3840 x 2160 pixels bij 60 Hz. Beschikt de aangesloten monitor ook over luidsprekers dan kan tegelijkertijd een audiosignaal worden meegezonden. De kabel kan aangesloten worden op de C-aansluiting van een computer, een laptop, een Google Chromebook of een Apple MacBook met behulp van de C-stekker. Dit is een compacte stekker met een omkeerbare connector die de mogelijkheid biedt om de stekker op twee manieren in de aansluiting te plaatsen.

Overige eigenschappen

Aan het andere einde van dit product is een DisplayPort-stekker gemonteerd. Deze stekker is bedoeld om de koppeling te maken met de monitor of de projector die u wilt gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van de beste resolutie, in 4K kwaliteit, moeten de aangesloten apparaten wel geschikt zijn hiervoor. Ook moet de aangesloten laptop of computer beschikken over de mogelijkheid om een alternatieve weergavemodus te gebruiken. De kabel is Plug & Play en is dus direct klaar om aangesloten te worden zonder dat hiervoor instellingen hoeven te worden aangepast.

Extra informatie

Om gebruik te kunnen maken van de gewenste resolutie is het wel aan te raden om dit te configureren onder de instellingen van de computer of laptop. De kabel kan gebruikt worden op een laptop, computer, Google Chromebook of Apple MacBook. Het apparaat moet voor optimaal gebruik voorzien zijn van Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Linux Kernel 4.x.x of hoger, Mac OS 10.12 of hoger of Android als besturingssysteem. De USB-C-connector en de DisplayPort-connector die aan de stekkers gemonteerd zijn, zijn beiden verguld.

.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputDisplayport male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K@60Hz
AdermateriaalCU (koper)
ChipsetCypress
Kabellengte3 meter
KleurZwart
MerkDelock
Productcode: 1657289
Andere producten in deze categorie
Katoenkoord
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 14,99
€ 11,99
Vandaag besteld, maandag in huis
Schroevendraaier- en bitset
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 13,99
Vandaag besteld, maandag in huis