USB C naar USB C kabel - 3.1 - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C naar USB C kabel - 3.1 1 meter
   
USB C naar USB C kabel,
Type: 3.1 Gen 1 - tot 5 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB C Male,
1 meter.
Productcode: 1341476
voorraad: 635
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1341476
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 9,99
Meer informatie over dit product

Tablets en smartphones worden altijd geleverd met een kabel voor het opladen van de accu. Dit kan worden gedaan op netstroom met behulp van een adapter of op één van de USB-ingangen van een computer. Vaak is de kabel die meegeleverd wordt dan ook een USB-A naar -C-kabel. De A-connector is de standaardversie die op de meeste apparaten wordt gebruikt. Een stekker van type C is zeer compact en wordt gebruikt voor het aansluiten en opladen van smartphones en tablets. Omdat veel laptops en MacBooks tegenwoordig over Thunderbolt beschikken, waar type C-connectoren compatibel mee zijn, is het natuurlijk niet mogelijk om een standaard USB-stekker van type A te koppelen aan deze apparaten. Daarvoor kunt u de Goobay USB-C naar USB-C-kabel van 1 meter gebruiken.

Technische eigenschappen

Dit snoer is aan beide zijden voorzien van een C-stekker. Dit is een compacte 24-pins stekker die geen vaste onder- of bovenkant heeft. De connector kan dus op twee manieren in een ingang worden geplaatst. De afmetingen van de stekkers zijn 8,4 millimeter breed en 2,6 millimeter dik. De lengte van het snoer is 1 meter.

Overige eigenschappen

Met deze Goobay USB-C-kabel van 1 meter wordt het mogelijk om een tablet of een smartphone met een C-aansluiting te koppelen aan een computer of laptop met een soortgelijke aansluiting. Het doel hiervan is het opladen van de accu van het apparaat of het overzetten van data en gegevens. Dit product is voorzien van type 3.1 Gen 1 SuperSpeed technologie. Hiermee is het mogelijk om gegevens te verwerken met een snelheid tot 5 Gbit per seconde. Dat komt neer op een tienmaal hogere snelheid dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een type 2.0 aansluiting.

Extra informatie

Dit product is ook geschikt voor het opladen van apparaten zoals smartphones en tablets. De accu’s van dergelijke apparaten kunnen worden opgeladen met een maximaal vermogen van 4,5 watt. De stekkers die aan dit snoer bevestigd zijn, zijn niet verguld. Het is aan te raden om voor de aanschaf van dit product goed te letten op de aansluitingen die er zijn op de apparaten die u wilt koppelen. Deze connector kan overigens alleen worden gebruikt voor type C en niet voor de ongeveer even compacte micro-aansluiting. Dit product is ook verkrijgbaar in een lengte van 0,5 meter.USB 3.1 naar USB 3.1 - Zwart,
Type: 3.1 - SuperSpeed,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB C Male,
Verguld: Nee,
1 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie