USB C naar USB C kabel - 3.1 generatie 1 - 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB C male,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Lengte: 0.5 meter.
Productcode: 1341475
voorraad: 334
€ 8,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1341475
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

USB-C is een nieuwe standaard als het aankomt op het aansluiten en koppelen van apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en computers. Waar vroeger veel gebruik werd gemaakt van de standaard type-A-aansluiting, wordt deze tegenwoordig steeds vaker vervangen door type C. Dat is ook niet verwonderlijk, omdat dit type compacter is, veel meer mogelijkheden biedt en ook nog eens de mogelijkheid geeft om data met zeer hoge snelheden te verwerken. Voor het koppelen van twee apparaten met een C-aansluiting kan er daarom gebruikgemaakt worden van de Goobay USB-C kabel van 0.5 meter (zwart).

Technische eigenschappen

Deze kabel is aan beide uiteinden voorzien van een C-stekker. Dit is een zeer compacte stekker met een kleine connector die een afmeting heeft van 8,4 millimeter in de breedte en 2,6 millimeter dikte. Het mooie aan deze connector is de vormgeving waardoor het gebruiksgemak verhoogd wordt. Door het ontwerp is het namelijk mogelijk om de stekker in elke richting in de C-aansluiting te plaatsen waardoor het gebruik van dit type stekker eenvoudig wordt gemaakt. De boven- en onderkant van de stekker zijn hetzelfde. Voor de dataoverdracht maakt het niet uit hoe de stekker wordt aangesloten.

Overige eigenschappen

Voor de overdracht van data wordt er door de Goobay USB-C kabel van 0.5 meter (zwart) gebruikgemaakt van USB type 3.1 Gen 1 SuperSpeed technologie. Hiermee een dataoverdracht mogelijk met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. Dit geldt alleen als de stekkers aangesloten zijn op een 3.1- of 3.0-aansluiting. Met een 2.0-aansluiting zal de maximaal haalbare snelheid rond de 480 Mbit per seconde maximaal liggen. USB-C maakt het mogelijk om apparaten van voeding te voorzien en om data en gegevens te verzenden net als met andere typen USB-aansluitingen. Het verschil met bijvoorbeeld type A is dat er met type C ook data zoals een audio- en een videosignaal verzonden kunnen worden.

Extra informatie

Dit product kan gebruikt worden voor het opladen van apparaten zoals een smartphone of een tablet. Hiervoor kan een maximaal vermogen verwerkt worden van 4,5 watt. De kabel is voorzien van een mantel gemaakt van pvc, heeft een lengte van 50 centimeter en de connectoren van de stekkers aan de uiteinden van de kabel zijn niet verguld. De data die over de kabel wordt verzonden, kan in twee richtingen worden verzonden.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB C male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.5 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie