USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.2 meter

Momenteel helaas uitverkocht
USB C naar USB A kabel - 3.0 0.2 meter
USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.2 meter
USB C naar USB A kabel - 3.0 - 0.2 meter
   
USB C naar USB A kabel,
Type: 3.0 - tot 5 Gb/s - OTG Functie (On-The-Go),
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
0.2 meter.
Productcode: 1341470
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 6,99 € 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1341470
Meer informatie over dit product

Voor het koppelen van apparaten die gebruikmaken van verschillende soorten aansluitingen is er vaak een verloopstekker, een adapter of een verloopkabel nodig. Om een USB-A-apparaat te koppelen met een USB-C-aansluiting, kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 0.2 meter. Veel smartphones, tablets en ook laptops zijn tegenwoordig voorzien van een type C-aansluiting. Dit is een compacte aansluiting die vaak geschikt is voor het verwerken van gegevens met hoge snelheden. Omdat niet elk apparaat dat gekoppeld kan worden aan een computer of laptop beschikt over type C, is er deze verloopkabel.

Technische eigenschappen

Dit product van Goobay beschikt aan het ene einde over een female type A-aansluiting. Hierop is het mogelijk om een standaard A-stekker aan te sluiten. De kabel heeft een lengte van 20 centimeter en aan het andere einde zit een type C-stekker. Deze laatste is bedoeld voor het maken van de koppeling met een laptop, smartphone of tablet. De kabel is ook geschikt voor gebruik in combinatie met een MacBook. De C-stekker is een compacte platte stekker met een breedte van 8,4 millimeter en een dikte van 2,6 millimeter. Deze kan op elke manier in een aansluiting worden geplaatst, de bovenkant en onderkant van de zijn namelijk hetzelfde.

Overige specificaties

De Goobay USB-C naar USB-A-kabel van 0.2 meter is voorzien van een OTG-functie. OTG staat voor On The Go, dit betekent dat de C-stekker ook in een smartphone of tablet kan worden geplaatst. Het wordt hierdoor mogelijk om een apparaat met type A te koppelen met een smartphone of tablet. Dit geeft de gebruiker de kans om bijvoorbeeld direct bestanden over te zetten naar een geheugenstick of externe harde schijf die gekoppeld wordt met het apparaat.

Extra informatie

Voor de dataoverdracht wordt er door dit product gebruikgemaakt van USB type 3.0. Hiermee is het mogelijk om een snelheid te halen van maximaal 5 Gbit per seconde. Voor de C-stekker geldt dat er gebruik wordt gemaakt van type 3.1. Het is mogelijk om de kabel te gebruiken op aansluitingen voor de versies 2.0 en 1.1, de snelheid van maximaal 5 Gbit per seconde zal dan niet gehaald kunnen worden. Ook kan de kabel gebruikt worden voor het opladen van apparaten met een maximaal vermogen van 4,5 watt.

USB 3.0 naar USB 3.0 A - Zwart,
Type: 3.1 - SuperSpeed+,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
Datatransmissie: SuperSpeed tot 5 Gbit/s,
Synchronisatie snelheid: 10x sneller dan USB 2.0,
Opladen: tot 4,5 W,
Type C-connector: bruikbaar aan beide uiteinden,
Compatibiliteit: neerwaarts met USB 2.0 en 1.1,
Verguld: Nee,
Kabellengte: 0.2 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie