USB Autolader - 2x USB - 3000 mA

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C Autolader,
Merk: HP,
Aansluiting 1: Sigarettenaansteker,
Aansluiting 2: USB C, USB A 2.0
Uitgangsstroom: 3.7 A.
Productcode: 2267925
voorraad: 9
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2267925
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
Meer informatie over dit product

In auto’s is vaak een manier voor het leveren van spanning met 12 volt aanwezig. In veel gevallen is dit de aansteker die ook gebruikt kan worden als spanningsbron. Het is hiermee mogelijk om bijvoorbeeld een navigatiesysteem van voeding te voorzien of om de accu van een smartphone op te laden. Met een autolader is het dan mogelijk om die aansluiting te gebruiken. De HP USB C en USB A autolader biedt de gebruiker de mogelijkheid voor het leveren van voeding aan gekoppelde apparaten.

Technische eigenschappen

Deze HP USB C en USB A autolader wordt in de 12 volt aansluiting geplaatst met de sigarettenaanstekeraansluiting aan de ene kant van het product. Aan de andere kant zijn twee USB aansluitingen te vinden. Dit zijn een type A aansluiting voor een ‘standaard’ kabel en een type C aansluiting. Deze laatste is een kleine connector die op veel smartphones en tablets wordt gebruikt voor het overzetten van data en voor het opladen van de accu. Door de kabel op de lader te plaatsen, is het mogelijk om tijdens het rijden de accu op te laden.

Overige eigenschappen

Hiervoor levert de autolader een maximale uitgangsstroom van 3,7 ampère. De HP USB C en USB A autolader kan gebruikt worden op een 12 volt aansluiting en op een 24 volt aansluiting als deze aanwezig is. Dit apparaat ondersteunt het Universal Serial Bus Power Delivery profiel met een vermogen van maximaal 45 watt. Het is mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd aan te sluiten op de autolader en deze van voeding te voorzien. Zo is het mogelijk om de accu van een smartphone of tablet op te laden en om bijvoorbeeld een navigatiesysteem van voeding te voorzien.

Extra informatie

Deze autolader is zeer eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik dient de lader in de daarvoor bestemde 12 volt of 24 volt aansluiting in een auto te worden geplaatst. Zodra de auto op contact wordt gezet, of in sommige gevallen gestart wordt, zal er spanning worden geleverd aan de lader. De lader heeft een lengte van 30 millimeter, is 75 millimeter breed en 25 millimeter hoog. De kabels voor de verbinding met de Universal Serial Bus poorten worden niet meegeleverd met het product.

Specificaties

Aansluiting inputSigarettenaansteker
Aansluiting output1x USB C female, 1x USB 2.0 female (Type A)
AansluitingenSigarettenaansteker, USB C female, USB A female
Afmetingen103 x 130 x 40 mm
Gewicht57g
KleurZwart
MerkHP
Max. stroomsterkte4.8 A (2x 2.400 mA)
Max vermogen24 Watt
Soort spanningGelijkspanning
Spanning12/24V
Type stekkerSigarettenaansteker
Type stroomvoorzieningAccu
MateriaalMetaal, kunststof
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie