USB 3.0 verlengkabel - 5 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Aansluiting 1: USB A male,
Aansluiting 2: USB A female,
Verguld: Nee,
Lengte: 5 meter.
Productcode: 1281064
€ 9,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1281064
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Goobay USB A verlengkabel 5 meter is uitermate geschikt als u net een stukje lengte tekort komt bij het gebruik van een kabel. Met deze verlengstekker is het namelijk mogelijk om van een te korte kabel een langere kabel te maken. Om dit te bewerkstelligen hoeft u uw kabel, met een mannelijke USB-A-connector, slechts in de vrouwelijke USB-A-aansluiting van deze kabel te steken. Aan de andere zijde van de verlengkabel zit een mannelijke USB-A-connector die u vervolgens weer in een ander apparaat kunt pluggen. Deze verlengkabel heeft een lengte van 5 meter, maar daar moet u dus de lengte van uw eigen kabel nog bij optellen om een idee te krijgen van de totale lengte die u kunt verkrijgen met deze verlengkabel.

Technische eigenschappen

De Goobay USB A verlengkabel 5 meter is een USB 3.0-kabel en dus geschikt om met hoge snelheden gegevens te verwerken. We noemen de snelheid die deze bekabeling kan halen ook SuperSpeed en dat is niet zonder reden. Dit type bekabeling kan namelijk gegevens verwerken met een maximale snelheid van 4,8 GB/sec. Dat is een groot verschil met bijvoorbeeld USB 2.0-kabels met hun maximale snelheid van 480 MB/sec. Versie 3.0 is dus 10x zo snel. Deze zwarte kabel is verder niet verguld.

Handig in veel situaties

Het makkelijke aan deze verlengkabel is dat u hem voor veel verschillende apparaten en in veel verschillende situaties kunt gebruiken. Het aansluiten is daarbij erg simpel. Plug de ene zijde van uw eigen bekabeling in bijvoorbeeld uw dvd-speler en de andere zijde in de vrouwelijke USB-A poort van deze verlengkabel. De male connector van de verlengkabel kunt u vervolgens bijvoorbeeld in uw televisie steken. Op deze manier is het mogelijk om de twee apparaten, uw televisie en dvd-speler, dus een stuk meer van elkaar te zetten. Dit kan soms handig zijn in verband met beschikbare stopcontacten, het wegwerken van kabels etc.

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB A female
KleurZwart
Lengte5 meter
MerkGoobay
Soort kabelRond
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie