USB 3.0 verlengkabel - 3 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB A male,
Aansluiting 2: USB A female,
Verguld: Nee,
Lengte: 3 meter.
Productcode: 1097036
voorraad: 121
€ 8,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1097036
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 8,99
Meer informatie over dit product

De Goobay USB 3.0 verlengkabel 3 meter heeft een Super Speed kwalificatie met snelheden tot wel 5 GB/s. Dit snoer heeft twee USB-A connectoren, waarvan een mannelijke en een vrouwelijke aansluiting. Sluit uw geheugenstick of dongle aan op een computersysteem, wanneer deze niet direct gekoppeld kan worden aan uw laptop of pc. Ook is dit product uitermate geschikt als het initiële snoer net ietwat te kort is. Let u erop dat dit verlengsnoer een Universal Serial Bus 3.0 uitvoering is, wat inhoudt dat deze een hogere maximale datasnelheid heeft dan een 2.0, welke in vergelijking slechts een maximale transfersnelheid van 480 Mbit/s kan halen.

Verlengstuk

Het handige aan de Goobay USB 3.0 verlengkabel 3 meter is dat u er dus verschillende toestellen en apparaten met elkaar mee kunt koppelen. Als uw eigen kabel bijvoorbeeld kapot is of niet lang genoeg, dan kunt u deze prima gebruiken als alternatief. Let er alleen wel op, voordat u dit artikel koopt, dat de ene connector geen type-B connector is, maar een zogeheten contrastekker. Het lijkt er misschien een beetje op, maar het is toch echt iets anders.

Valkuil

Een signaaldrager verlengen zorgt altijd voor verlies, waardoor u maar beperkt kunt verlengen. Zorg er daarom voor dat de totale lengte van het oorspronkelijke snoer en de extensie samen niet langer is dan 5 tot 7 meter. Wanneer uw 2,5 inch harde schijf via de Universal Serial Bus kabel gevoed wordt is het zelfs mogelijk dat 5 m al te lang is. Is uw apparaat echter niet afhankelijk van voeding via een poort, zoals een 3,5 inch harde schijf, of gebruikt uw device zeer weinig stroom, denk aan een toetsenbord, dan kunt u van 5 tot 7 m gaan. Loop geen onnodig risico bij langere lengtes en kijk wat bij u van toepassing is. Misschien is een actieve verlengkabel een betere oplossing.

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB A female
KleurZwart
Lengte3 meter
MerkGoobay
Soort kabelRond
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie