USB 3.0 verlengkabel - 1.8 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB A male,
Aansluiting 2: USB A female,
Verguld: Nee,
Lengte: 1.8 meter.
Productcode: 1097035
voorraad: 3.638
€ 7,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1097035
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 7,99Aantal 10-49: € 7,71Aantal 50-249: € 7,03Aantal 250+: € 6,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 7,99
Meer informatie over dit product

Veel apparaten kunnen met behulp van een USB-aansluiting aan een computer of laptop worden gekoppeld. Computers en laptops zijn daarom vaak ook voorzien van een aantal van deze aansluitingen. Wat niet altijd even toereikend is, is de lengte van de kabel die gebruikt wordt voor het maken van de verbinding. Met behulp van de Goobay USB-A-verlengkabel (1.8 meter) is het mogelijk om de apparaten die u met elkaar wilt verbinden over een grotere afstand te koppelen. Deze verlengkabel heeft een lengte van 1,8 meter en is bedoeld voor het doorgeven van een datasignaal. Door de eigenschappen van dit product kunnen bestanden en gegevens met hoge snelheden verwerkt worden, als de apparatuur die gekoppeld is dit ondersteunt.

Technische eigenschappen

Deze verlengkabel is bedoeld voor het koppelen van een USB-apparaat met bijvoorbeeld een computer of een laptop. Hiervoor beschikt dit product over een male A-connector en een female A-aansluiting. De male connector wordt op de computer of laptop geplaatst. De female aansluiting is bedoeld voor het maken van de koppeling met het apparaat dat u wilt aansluiten. De connectoren die aan deze 1,8 meter lange kabel gemonteerd zijn, zijn niet verguld.

Overige eigenschappen

Deze verlengkabel is voorzien van USB-versie 3.0 SuperSpeed technologie. Met dit type kabel is het dan ook mogelijk om gegevens te verwerken met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. Hiervoor moeten de apparaten die door middel van de Goobay USB-A-verlengkabel (1.8 meter) aan elkaar gekoppeld worden wel beschikking hebben over dezelfde 3.0-aansluiting. Als er gebruik wordt gemaakt van versie 2.0 dan zal de maximale snelheid voor het verwerken van gegevens 480 Mbit per seconde zijn. Voor de koppeling met een 1.1-aansluiting geldt een maximale verwerkingssnelheid van 12 Mbit per seconde.

Extra informatie

Houd er rekening mee dat de snelheden die maximaal met dit product gehaald kunnen worden, alleen bereikt kunnen worden als er gebruik wordt gemaakt van versie 3.0. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een verlengkabel is de kans aanwezig dat de snelheid van de dataoverdracht lager ligt dan de maximale snelheid. De kwaliteit van het signaal dat wordt doorgezonden blijft onveranderd. Deze kabel is alleen geschikt voor koppeling met een A-poort en de koppeling met een A-stekker. Het maakt voor het verzenden of ontvangen van gegevens niet uit aan welke kant het apparaat wordt aangesloten.

Specificaties

Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB A female
KleurZwart
Lengte1.8 meter
MerkGoobay
Soort kabelRond
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Koptelefoon - On ear
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 5,99
€ 3,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Klantenservice & Informatie