USB inbouwbus - 2100mA

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Ingang: 12-24 VDC,
Uitgang: 2x USB A female.
Uitgaande stroomsterkte maximaal: 2100mA.
Productcode: 1359672
voorraad: 2.383
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1359672
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 11,99Aantal 10-49: € 11,57Aantal 50-249: € 10,55Aantal 250+: € 9,59
Meer informatie over dit product

USB is een zeer handige en multifunctionele aansluiting die voor verschillende apparaten en toepassingen gebruikt kan worden. Veel mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld smartphones en tablets zijn afhankelijk van deze koppeling voor de voeding van de accu. Er wordt ook vaak gebruikgemaakt van een USB poort op een computer of een laptop of een netstroomadapter om de USB kabel op een stopcontact aan te sluiten. Het is ook mogelijk om deze koppelingen in te bouwen in bijvoorbeeld een auto, een boot of een caravan. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de USB inbouwbus CC094.

Technische specificaties

Deze inbouwmodule heeft de beschikking over twee type A aansluitingen. Deze bieden de mogelijkheid om een USB A kabel te koppelen voor de voeding van een apparaat. De USB inbouwbus CC094 is universeel en kan gebruikt worden met elk Universal Serial Bus apparaat. Als dit USB apparaat wordt ingebouwd, dan dient de toevoer van spanning minimaal 12 volt gelijkspanning te zijn en maximaal 24 volt. De spanning die geleverd wordt door de beide aansluitingen is 5 volt per poort. De beide poorten leveren een verschillende stroomsterkte. De bovenste poort levert een stroomsterkte van 1 ampère en de onderste aansluiting levert maximaal 2,1 ampère.

Overige eigenschappen

De USB inbouwbus CC094 wordt geleverd inclusief de materialen om de aansluitingen mee te monteren. Dit kan door de inbouwbus in te bouwen of te monteren met beugels. De inbouwset is spatwaterbestendig en beschikt daarvoor over een handige deksel die de beide poorten kan afsluiten. Hierdoor wordt het ook mogelijk gemaakt om de aansluitingen in bijvoorbeeld een boot te monteren. Het apparaat is voorzien van een thermische beveiliging en schakelt automatisch uit als de bedrijfstemperatuur te hoog wordt. Verder is dit product voorzien van een beveiliging tegen ompoling, tegen kortsluiting en beschikt het over stroombegrenzing.

Extra informatie

De afmetingen van dit artikel zijn een lengte van 42,5 millimeter voor de montageset plus 3 extra millimeter voor het plastic beschermkapje dat op de aansluitingen geplaatst kan worden. De diameter voor het gat dat geboord moet worden voor de montage is 26,5 millimeter. Inclusief de inkeping van het artikel is dit 28,5 millimeter. Voor de aansluiting van de voeding aan de achterkant moet er gebruikgemaakt worden van een 6 millimeter kabelschoen. Deze wordt niet met de set meegeleverd. Een led lampje naast de aansluitingen toont aan dat deze in gebruik zijn.

Specificaties

Ingang12-24 VDC
Uitgang2x USB A female
Uitgaande stroomsterkte maximaal2100mA
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie