UPS noodstroomvoorziening - 1200VA

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Merk: Energenie,
Extra: Met LCD display,
Ingang: 1x Schuko Male,
Uitgangen: 2x Schuko Female en 3x C13 Female,
Capaciteit: 1200VA / 720W.
Productcode: 1390283
voorraad: 1
€ 99,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1390283
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 99,99
Meer informatie over dit product

Wie gebruik maakt van een computer heeft altijd de kans om gegevens kwijt te raken door toedoen van bijvoorbeeld een stroomuitval. Dat is te voorkomen door gebruik te maken van een noodstroomvoorziening. Voor computers en netwerken met een centrale server is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van een Uninterruptable Power Supply oftewel UPS. Daarmee kan tijdelijk voeding worden geleverd aan het systeem zodat het apparaat naar behoren kan worden afgesloten en belangrijke gegevens opgeslagen kunnen worden. Met de Energenie UPS noodstroomvoorziening 1200 VA met LCD display is dat dan ook zeer eenvoudig. Dit apparaat is voorzien van twee krachtige accu’s die tijdens een stroomuitval minimaal 8 minuten en maximaal 20 minuten aan stroom kunnen leveren aan het systeem.

Technische eigenschappen

Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken en aan te sluiten. Voor de voeding is er een Schuko Male aansluiting aanwezig die gebruikt wordt voor het opladen van de twee aanwezige lood batterijen. Deze accu’s leveren een spanning van 12 volt en zijn verbonden in serie. Het volledig opladen van de batterijen duurt maximaal 12 uur. De uitvoer wordt geboden via 2 Schuko female aansluitingen en 3 C13 female aansluitingen. De schakeltijd bij een stoomuitval is minder dan 10 milliseconde. Deze Energenie UPS noodstroomvoorziening 1200 VA met LCD display geeft een zichtbaar en hoorbaar alarm af tijdens een stroomuitval.

Overige informatie

De capaciteit van dit apparaat is 1200 VA met een vermogen van 720 watt. De oplaadstroom die door de Energenie UPS noodstroomvoorziening 1200 VA met LCD display gebruikt wordt is maximaal 1,2 Ampère. Het apparaat heeft een LCD display die gebruikt kan worden voor het bekijken van de status van de UPS en voor het instellen van het apparaat. Daarvoor ontvang u ook handige UPS management software. De afmetingen van dit product zijn een lengte van 40 centimeter, een breedte van 12,5 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. De UPS heeft een “Cold Start|” functie en heeft een totaal gewicht van 10,4 kilogram. Het apparaat is beveiligd tegen overspanning, kortsluiting, spanningspieken, overladen en te snel ontladen.

Specificaties

MerkEnergenie
ExtraMet LCD display
Ingang1x Schuko Male
Uitgangen2x Schuko Female en 3x C13 Female
Capaciteit1200VA / 720W
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie