Tulp splitter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - enkel afgeschermd - verguld,
Aansluiting 1: Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp female,
Verpakt per stuk.
Productcode: 1682
voorraad: 3.719
€ 1,29 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1682
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,29Aantal 10-49: € 1,24Aantal 50-249: € 1,14Aantal 250+: € 1,03
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,29
Meer informatie over dit product

Met de Valueline AC-016GOLD tulp splitter is het mogelijk om een tulpsignaal te splitten naar twee andere apparaten. Aan de ene zijde zit een mannelijke tulpstekker en aan de andere zijde twee vrouwelijke tulp-aansluitingen. De contactpunten zijn verguld en zorgen voor een analoog signaal. Als u ergens leest over RCA-, tulp- of cinch-kabels: dit zijn allemaal synoniemen voor dezelfde soort analoge kabel.

Tulpstekker

Met een tulpstekker sluit u eenvoudig een audiotoestel aan op bijvoorbeeld uw stereo-installatie of homecinemaset. De ene zijde van de tulpkabel steekt u in de splitter en de mannelijke connector van de splitter vervolgens in het apparaat in kwestie. Vaak zijn tulpstekkers wit met rood, maar deze is goudkleurig. De werking is hetzelfde. Steek bijvoorbeeld de mannelijke RCA-connector in uw televisie en verbind vervolgens uw soundbar en dvd-speler met de splitter. Op deze manier is het dus mogelijk om een apparaat met twee andere apparaten te verbinden door middel van een tulpstekker.

Een voorbeeld

Een tulpstekker kan bijvoorbeeld handig zijn als u veel naar muziek luistert op uw laptop, maar de audioboxen van uw laptop niet goed genoeg hiervoor vindt. Steek een normale mannelijke 3.5 mm jack-kabel in de audio-ingang van uw laptop, steek de andere zijde van de kabel in de vrouwelijke ingang van de splitter en sluit als laatste uw soundbar aan op de splitter. Vervolgens kunt u fijn over uw externe boxen naar uw muziek luisteren. Zoekt u dus een goede en handige manier om drie apparaten met elkaar te verbinden door middel van tulpstekkers, dan kunt u daar deze splitter goed voor gebruiken.

Specificaties

TypeAnaloog - enkel afgeschermd - verguld
Aansluiting 1Tulp male
Aansluiting 22x Tulp female
Verpakt per stuk
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie