Tulp splitter kabel - 0.2 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp female,
Verguld: Nee,
0.2 meter.
Productcode: 1564
voorraad: 1.212
€ 1,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1564
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,59Aantal 10-49: € 1,53Aantal 50-249: € 1,40Aantal 250+: € 1,27
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,59
Meer informatie over dit product

Het aansluiten van apparatuur voor het beluisteren van audio kan op verschillende manieren. Veel apparaten voor audio zoals geluidsinstallaties en versterkers maken gebruik van tulpstekkers voor het verzenden van een audiosignaal. Een tulpstekker wordt ook wel een RCA stekker genoemd en is vaak in tweevoud aanwezig. Niet elk apparaat beschikt over de mogelijkheid om twee tulpstekkers aan te sluiten, terwijl het apparaat dat gekoppeld moet worden dit misschien wel heeft. Om toch gebruik te kunnen maken van een dubbele tulpstekker en om het audiosignaal met de beste kwaliteit te kunnen beluisteren kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay tulp splitter kabel (0.2 meter).

Technische eigenschappen

Dit product is zeer eenvoudig en maakt het mogelijk om 2 tulpstekkers te koppelen aan 1 aansluiting. Hiervoor is het voorzien van een mannelijke tulpstekker die op het apparaat met de enkele aansluiting kan worden geplaatst. De kabel heeft een lengte van 20 centimeter en is aan de andere kant voorzien van twee vrouwelijke tulpaansluitingen. Dit zijn een rode en een witte aansluiting die overeenkomen met de kleuren voor de stekkers die op deze contacten geplaatst kunnen worden. De connectoren zijn niet verguld.

Overige eigenschappen

Deze Goobay tulp splitter kabel (0.2 meter) is alleen geschikt voor het verzenden van een analoog audiosignaal. Omdat de splitter ervoor zorgt dat twee tulpstekkers van een audiokabel op 1 aansluiting kunnen worden gebruikt, kan het geluid niet in audio worden verzonden. Als er twee aansluitingen beschikbaar zijn dan kan de ene tulpstekker gebruikt worden voor het geluid aan de rechterkant van de luidsprekers en de andere stekker voor de linkerkant. Hiermee wordt gebruikelijkerwijs gezorgd voor een geluidservaring in stereo. De kabel die gebruikt wordt voor deze splitter van Goobay is 20 centimeter lang en de kern is niet afgeschermd.

Extra informatie

Dit product is direct klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden aangesloten. Hiervoor hoeft het enkel aangesloten te worden op een tulpaansluiting en gekoppeld te worden aan twee tulpstekkers met een ander apparaat. Het is via onze webshop natuurlijk ook mogelijk om andere typen audiokabels te bestellen.

Specificaties

TypeAnaloog - niet afgeschermd
Aansluiting 1Tulp male
Aansluiting 22x Tulp female
VerguldNee
0.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie