Tulp kabel - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Analoog - niet afgeschermd,
Aansluiting 1: 2x Tulp male,
Aansluiting 2: 2x Tulp male,
Verguld: Nee,
1.5 meter.
Productcode: 1290678
voorraad: 569
€ 1,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1290678
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,99Aantal 10-49: € 1,92Aantal 50-249: € 1,75Aantal 250+: € 1,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Voor het aansluiten van audioapparatuur kunnen verschillende soorten pluggen worden gebruikt. In veel gevallen wordt er gebruikgemaakt van tulpkabels voor het koppelen van apparaten. Hiermee is het mogelijk om een audiosignaal te verzenden naar een ontvangend apparaat zoals bijvoorbeeld een stereo, een geluidsinstallatie, een versterker of luidsprekers. Met de Goobay tulp kabel 1.5 meter is het dan ook mogelijk om bijvoorbeeld een televisie of een ander apparaat voor het verzenden van een audiosignaal te koppelen op één van dit soort typen apparaten. De bekabeling is eenvoudig aan te sluiten en direct klaar voor gebruik.

Technische specificaties

Deze tulpkabel van Goobay is aan beide uiteinden voorzien van twee tulpstekkers. Dit zijn mannelijke tulpstekkers die ook wel RCA stekkers of cinch stekkers worden genoemd. Beide zijden van het snoer hebben een rode en een witte stekker ter beschikking. Dit is om aan te duiden welke stekker op de aansluiting met de overeenkomende kleur moet worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om het geluidssignaal in stereo te versturen waarbij de ene kleur staat voor de rechterkant van het geluid en de andere stekker voor de linkerkant. Op zowel de apparaten voor het verzenden van het signaal als voor de ontvangst staan deze kleuren aangegeven bij de aansluitingen.

Overige eigenschappen

De aansluitingen van de tulpstekkers aan de Goobay tulp kabel 1.5 meter zijn niet verguld. Het is hiermee mogelijk om een analoog geluidssignaal door te geven van bijvoorbeeld een televisie of een radio naar een versterker of geluidsinstallatie. De kabel heeft geen extra afscherming voor het signaal, behalve de mantel die de kern van de kabel beschermt. Deze mantel is gemaakt van pvc in de kleur zwart. Het maakt voor de aansluiting niet uit welke kabelkant wordt gekoppeld aan het apparaat voor de verzending of ontvangst van het signaal. Wel moet er van beide typen apparaten elk 1 worden aangesloten op de kabel.

Extra informatie

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de Goobay tulp kabel 1.5 meter als er twee apparaten zijn aangesloten die enkel een signaal kunnen ontvangen of verzenden. Dit product is universeel en kan gebruikt worden voor de aansluiting van apparaten van alle merken en typen. Als er geen aansluiting voor de tulpstekkers aanwezig is en dit snoer wel gebruikt dient te worden, dan is het aan te raden om gebruik te maken van een verloopkabel of een geschikte adapter. Hiermee kan de tulpkabel ook aan andere aansluitingen worden gekoppeld.

Specificaties

TypeAnaloog - niet afgeschermd
Aansluiting 12x Tulp male
Aansluiting 22x Tulp male
VerguldNee
1.5 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie