Fellowes Health-V - Polssteun

Materiaal: Polyurethaan,
Afmetingen: 456,3 x 85,7 x 15,9 mm.
Productcode: 2353278

4
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 17,99
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2353278
Meer informatie over dit product

De Fellowes 9182801 toetsenbord polssteun is te gebruiken in combinatie met alle toetsenborden en laptops. U kunt deze draagbare unit meenemen naar kantoor en gebruiken voor zowel privé als zakelijke computerwerkzaamheden. De steun is gemaakt van polyurethaan. Het schuimkussen is speciaal ontworpen om niet alleen uw polsen te ondersteunen en uw gewrichten te ontlasten tijdens langdurig computerwerk; het Health-V kanaal vermindert specifiek de druk op uw middelste polszenuw om het carpaal tunnelsyndroom te voorkomen. Het traagschuim plaatst uw polsen en hand in correcte ergonomische positie om RSI-gerelateerde klachten uit de weg te gaan. De Fellowes 9182801 toetsenbord polssteun is erkend door de FIRA International Academy of Ergonomics.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie