Bedraad toetsenbord - Ewent

Bedraad toetsenbord - Ewent
Bedraad toetsenbord - Ewent
Bedraad toetsenbord - Ewent
   
Merk: Ewent EW3250,
Indeling: AZERTY (BE) - Scissor-switches,
Aansluiting: bedraad USB,
Extra: eID kaartlezer,
Kabellengte: 1.5m.

Productcode: 1446813

40
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 41,99
€ 41,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1446813
Meer informatie over dit product

De Ewent EW3250 is een functioneel USB toetsenbord met een geïntegreerde Smart Card Reader. Dit toetsenbord is speciaal ontwikkeld voor toepassingen op het gebied van beveiliging, medische- en/of de financiële sector. De EW3250 is PC/SC compatible waardoor het toetsenbord geschikt is voor alle gangbare systemen. De ingebouwde Smart Card Reader leest je eID of smartcard. Het toetsenbord heeft een Belgische layout en is voorzien van een USB aansluiting.
Digitale belastingaangifte regelen
Wil jij gebruikmaken van alle digitale mogelijkheden van de Belgische identiteitskaart? De ingebouwde Smartcardlezer van het Ewent EW3250 toetsenbord leest de gegevens van je eID. Zo kun je moeiteloos je digitale belastingaangifte regelen of e-mailberichten aan de overheid ondertekenen.
Privé en zakelijk
Naast je persoonlijke zaken met de Belgische overheid is de EW3250 ook ideaal voor ondernemers. Met de ingebouwde kaartlezer zet je snel en eenvoudig een toegangscontrole op, en heb je zicht op de samenstelling van je klantengroep. De kaartlezer is CAC gekeurd en voldoet aan PC/SC en de WHQL standaard. Daarnaast is de EW3250 een functioneel toetsenbord en compatibel met elke computer. Je hebt alleen één vrije USB poort nodig.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie