Bedraad gaming toetsenbord - Corsair

Bedraad gaming toetsenbord - Corsair Kabellengte: 1.8m
Bedraad gaming toetsenbord - Corsair
Bedraad gaming toetsenbord - Corsair
Bedraad gaming toetsenbord - Corsair
Bedraad gaming toetsenbord - Corsair
Bedraad gaming toetsenbord - Corsair
Bedraad gaming toetsenbord - Corsair
   
Merk: Corsair STRAFE,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Blue,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Anti-ghosting,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1393808

311
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 129,99Aantal 10-49: € 125,44Aantal 50-249: € 114,39Aantal 250+: € 103,99
€ 129,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1393808
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord Corsair Strafe is een volledig QWERTY-keyboard dat uitstekend als gametoetsenbord gebruikt kan worden. Het heeft aan de rechterzijde een numeriek blok waardoor u sneller met getallen kunt werken, een Windows-knop (die u eventueel ook kunt blokkeren), anti-ghosting, mechanische toetsen, toetsverlichting en nog veel meer. Dit toetsenbord Corsair Strafe is het ideale toetsenbord om te gebruiken als gamer, omdat het boordevol functies zit die uw speelplezier erg zullen vergroten. Zo hebben de toetsen bijvoorbeeld anti-ghosting en dus kunt u zonder problemen meerdere knoppen tegelijkertijd indrukken zonder dat alles vastloopt. Verder typen de mechanische Cherry MX blue toetsen, omdat ze allemaal een eigen schakelaar hebben, erg licht en reageren ze nauwkeurig. De WASD-knoppen hebben een ander kleurtje, zodat ze goed opvallen. Deze knoppen kunt u vervolgens gebruiken als pijltjes-toetsen, zodat u deze nu ook met uw linkerhand kunt bedienen.

Koppelen met uw beeldscherm

Het handige aan dit keyboard is dat het direct uit de doos te gebruiken is. Omdat de koppeling van het toetsenbord met uw beeldscherm gaat via de meegeleverde USB-kabel, van 1,8 meter lang, hoeft u bijvoorbeeld geen batterijen te zoeken als u het apparaat uitpakt. Het is allemaal een kwestie van plug-and-play, want nadat u de USB-kabel in een vrije USB-poort heeft gestopt, kunt u het toetsenbord direct gebruiken om te typen of te gamen. Het voordeel van een keyboard dat gebruikmaakt van een USB-kabel om te verbinden met uw laptop of pc, in plaats van draadloze methoden als WiFi en/of bluetooth, is het feit dat een verbinding via een USB-kabel nooit wegvalt. Dit wilt namelijk weleens gebeuren als er bijvoorbeeld een ander toestel op dezelfde wififrequentie zit. Of bij bluetooth als er meer dan 10 meter afstand is tussen het beeldscherm en het toetsenbord. In deze gevallen valt de verbinding weg of wordt zwakker. Bij dit keyboard heeft u daar geen last van en heeft u altijd een stabiele verbinding.

Toetsenbord Layout Amerikaans
Toetsen Hoofdtoetsen 104 Toetsen
Switch type Cherry MX Blue
Verlichting Ja
Functies Anti-Ghosting, Mechanische switches
Bijzonderheden Instelbare rode achtergrond verlichting.
Alle toetsen zijn instelbaar voor het gebruik van macros.
1x USB-poort.
Overige informatie Cherry MX Blue switches: Tactile switch, met hoge weerstand (50g). Hoor- en voelbare feedback.
104-Key Rollover: Door deze functie wordt key blocking en ghosting actief tegen gegaan voor het best mogelijke type/ game werk.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie