Bedraad Gaming toetsenbord - G.Skill - Qwertz

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bedraad Gaming toetsenbord - G.Skill - Qwertz Kabellengte: 1.8m
Bedraad Gaming toetsenbord - G.Skill - Qwertz
Bedraad Gaming toetsenbord - G.Skill - Qwertz
Bedraad Gaming toetsenbord - G.Skill - Qwertz
Bedraad Gaming toetsenbord - G.Skill - Qwertz
   
Merk: G.Skill Ripjaw KM780,
Indeling: QWERTZ - Cherry MX Brown,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Anti-ghosting,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1369652
leverbaar: 81
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 139,99
€ 139,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1369652
Meer informatie over dit product

Een zeer robuust gametoetsenbord met fijn werkende mechanische toetsen, zo kunnen we dit toetsenbord G Skill Ripjaws KM780MX toch wel typeren. Let er bij de aanschaf wel op dat het een QWERTZ-toetsenbord betreft, de Duitse variant van het bij ons bekende QWERTY-toetsenbord, waarbij de Y en de Z zijn omgewisseld. Aansluiting van het gametoetsenbord met uw pc gaat super simpel door middel van de USB-kabel. Deze heeft een lengte van 1,8 meter, dus het is mogelijk om een eindje van uw scherm af te zitten.

Toetsen

De mechanische toetsen van dit toetsenbord G Skill Ripjaws KM780MX hebben allemaal een eigen schakelaar. Dit is dan ook de reden dat ze erg snel reageren, iets dat ideaal is tijdens het gamen. Het mooie aan de toetsen is dat ze tevens te verlichten zijn. Sterker nog, elke toets is apart in te stellen zoals u dat zelf wil. Dus als u wilt dat bepaalde toetsen in het rood oplichten en andere niet, dan kunt u dat instellen. Dit kan vooral handig zijn als u veel toetscombinaties moet gebruiken en u ze op deze manier makkelijker wilt onderscheiden van de overige toetsen.

Veel toetsen tegelijkertijd indrukken

Als laatste willen we de anti-ghosting functionaliteit nog even uitlichten. Dit houdt in dat u zonder problemen heel erg veel toetsen tegelijkertijd kunt indrukken, zonder dat alles blokkeert, vastloopt of onnauwkeurig wordt. Dit is natuurlijk geschikt voor tijdens het gamen, omdat u bij sommige spelletjes misschien bepaalde lastige toetscombinaties moet gebruiken om enerzijds iemand aan te vallen en anderzijds om uw vehikel te bewegen.

De G.Skill Ripjaw KM780 MX-Brown is een gaming-toetsenbord met krachtige, mechanische knopschakelaars en rode verlichting. Elke knop kan worden verlicht. De Ripjaws KM780 MX-Brown gebruikt Cherry-MX-Brown, dat wordt beschouwd als een van de beste en meest populaire professionele spelers. 100% anti-ghosting en n-key rollover via USB staan ​​meerdere, gelijktijdige toetsaanslagen toe en elke invoer wordt zuiver naar de computer gerouteerd. Een professioneel gemaakte hoes en afneembare polssteun zorgen voor comfortabel spelen. Dankzij de meegeleverde verwisselbare knoppen kunnen de vaak gebruikte gameknoppen worden aangepast.

toetsenbord lay-out Duits
tasten schakelaar technologie Cherry MX Brown
features Anti-ghosting, n-key rollover, mechanische schakelaar
verlichting rood
levensduur 50 miljoen toetsaanslagen
Bijzonderheden 100% Cherry MX Brown-schakelaars (2 mm triggerafstand); Volledige n-toets rollover en 100% anti-ghosting; rode achtergrondverlichting (intensiteit instelbaar), elke knop afzonderlijk instelbaar; individuele macroprogrammering; on-the-fly macro-opname; 6 extra macroknopen, muiskabelhouder, vervangbare gamingtoetsenborden; Polssteun; Volumeknop, 2x 3.5mm jack; USB-hub (1x USB 2.0)
afmeting Breedte: 518 mm x hoogte: 48 mm x diepte / lengte: 172 mm

Let op toetsenbord heeft Duitse indeling

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie