Bluetooth toetsenbord - Logitech

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bluetooth toetsenbord - Logitech Voeding: 2xAAA batterijen (incl)
Bluetooth toetsenbord - Logitech
Bluetooth toetsenbord - Logitech
   
Merk: Logitech K400 Plus,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Bluetooth,
Extra: Geschikt voor mobiele apparaten,
Voeding: 2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1367180
leverbaar: 161
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 46,99
€ 46,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1367180
Meer informatie over dit product

Met het toetsenbord Logitech K400 Plus zwart haalt u een handig keyboard in huis dat u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld uw laptop, pc of smart tv. Omdat er een trackpad van 3,5 inch op dit zwarte toetsenbord zit, inclusief twee knoppen die hetzelfde werken als de knoppen op een computermuis, heeft u een muis in principe niet eens nodig. U bestuurt alles dus via het keyboard. Ook over de aansluiting van het toetsenbord hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit gebeurt eenvoudig via de meegeleverde Unifying USB-ontvanger. Stop deze in een USB-poort en u kunt draadloos aan de slag.

De diverse toetsen op het toetsenbord

De indeling van de toetsen op het toetsenbord Logitech K400 Plus zwart is gedaan volgens het bekende QWERTY-indelingssysteem. Dit is het meestgebruikte indelingssysteem in Nederland. Dit zijn drie rijen met letters waarbij de eerste rij linksboven begint met de letters Q, W, E, R, T en Y. Daarboven is nog een horizontale rij met nummers. Verder zijn alle standaard toetsen aanwezig. Dan kunt u denken aan de alt, ctrl, shift en de enter-toets. Ook de pijltjes- en Windows-toetsen zijn aanwezig. Een handig extraatje zijn de multimediatoetsen bovenaan waarmee u snel en eenvoudig bijvoorbeeld een liedje of film kunt starten, of waarmee u het volume van een mediabestand kunt aanpassen. Op deze manier hoeft u niet eerst helemaal naar het desbetreffende programma te gaan. Dit regelt u allemaal via het toetsenbord.

Geen kabels

Het fijne aan dit keyboard is dat het draadloos werkt, dus geen gedoe meer met USB-kabels. Het geeft u tevens een stuk vrijheid, omdat u kunt zitten waar u wilt. U wordt niet belemmerd door de lengte van eventuele USB-kabels. Het toetsenbord maakt contact met de meegeleverde kleine USB-ontvanger, die u in een vrije USB-poort stopt, waarna u draadloos kunt gaan werken. Als u vervolgens binnen 10 meter van het beeldscherm vandaan blijft, zit u qua verbinding helemaal goed. Het is een mogelijkheid om uw laptop aan uw smart tv te koppelen en uw smart tv, via uw laptop, vervolgens vanaf de bank te bedienen met dit keyboard.

Kleur: Antraciet
Geschikt voor: PC, Android Tablets
Driver: Windows 7, Windows 8, Chrome OS, Android
Aansluiting: Draadloos 2,4 GHz (USB dongle)
Draadloos bereik: 10 m

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie