Ergonomisch toetsenbord - R-GO

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: R-GO V1,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Ergonomisch ontwerp,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1356444
€ 173,19 (Incl. BTW)
Productcode: 1356444
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 173,19
Meer informatie over dit product

Het R-GO V1 ergonomisch toetsenbord is een bijzonder keyboard. Het is namelijk in twee verschillende delen op te splitsen. Dit zorgt ervoor dat u het gemakkelijk overal mee naartoe neemt, bijvoorbeeld in uw (laptop)tas. Maar dat is niet het enige handige aan het feit dat u dit product in tweeën kunt splitsen. Het zorgt er namelijk ook voor dat uw handen en polsen op een natuurlijkere hoek en manier kunnen blijven rusten, als u aan het typen bent. Door de twee delen precies op de manier neer te zetten zoals u dat fijn vindt, creëert u een op uzelf afgestemde, geoptimaliseerde en ontspannen werkhouding. Dit is niet alleen goed voor uw handen en polsen, maar uiteindelijk ook voor uw rug en schouders. U kunt hierdoor langer doorwerken zonder fysieke klachten waardoor uw productiviteit verhoogd kan worden.

Optimale verbinding

Het R-GO V1 ergonomisch toetsenbord is verder een bedraad design. Het aansluiten is hierdoor een simpel iets. Het enige dat u hoeft te doen is de USB-kabel, met een totale lengte van 1,8 meter, in een vrije USB-poort te steken. Dat is alles. Het apparaat wordt direct door uw computer of laptop herkend en u kunt gelijk aan de slag. Het installeren van verschillende drivers en/of software is dus niet nodig. Het is allemaal plug-and-play. Met een bedraad toetsenbord heeft u tevens altijd een goede verbinding.

Ook voor andere apparaten

De meeste mensen zullen dit keyboard aanschaffen als ze een pc hebben, omdat er dan nog een apart toetsenbord aangeschaft dient te worden. Gebruik met een laptop die zelf al een toetsenbord heeft kan verschillende redenen hebben. Misschien typen de toetsen van uw laptop namelijk niet meer fijn, omdat ze bijvoorbeeld oud zijn. Een andere reden kan zijn dat u een laptopstandaard gebruikt om uw laptop iets hoger te hebben als u aan het werk bent, om op deze manier een betere werkhouding te verkrijgen. Het nadeel hiervan is dat u niet meer goed bij de toetsen kunt. Ook in dit geval kunt u dit keyboard gebruiken als extern device.

Specificaties

AansluitingUSB
ExtraSplitsbaar in twee delen
IndelingQWERTY
Kabellengte180 cm
KleurZwart
MerkR-GO
ModelV1
SwitchScissor
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie