Bedraad toetsenbord - Cherry

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bedraad toetsenbord - Cherry Kabellengte: 1.8m
Bedraad toetsenbord - Cherry
   
Merk: Cherry G84-5500,
Indeling: QWERTY - Cherry ML,
Aansluiting: bedraad USB,
Extra: Compact met trackpad,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1348636
leverbaar: 49
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 124,99
€ 124,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1348636
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord Cherry G84-5500 grijs is een QWERTY-toetsenbord dat door een aantal handige eigenschappen perfect is om in kantooromgevingen te gebruiken. De aansluiting van dit grijze keyboard gaat via de meegeleverde USB-kabel. Direct in het oog springen het touchpad en de twee geïntegreerde muisknoppen aan de rechterzijde van het toetsenbord. Hiermee kunt u eenvoudig en secuur de cursor op uw beeldscherm verplaatsen. Scrollen behoort hier ook mee tot de mogelijkheden. Verder is de behuizing robuust.

Comfortabel om te gebruiken

De toetsen van het toetsenbord Cherry G84-5500 grijs typen fijn. Ze tikken licht en soepel, dus u voelt bijna niet dat u aan het typen bent. Dit komt ook door de gebruikte Gold Crosspoint technologie, ook wel bekend als de Cherry ML-technologie. Daarnaast zijn de toetsen slijtvast, dus ze zullen niet snel stukgaan. Met een levensduur van maar liefst 20 miljoen toetsaanslagen is dit toetsenbord ook een duurzame optie. De toetsenindeling is, zoals bij heel veel toetsenborden in Nederland, volgens het QWERTY-indelingssysteem. Hierdoor voelt u zich direct vertrouwd met de indeling van de toetsen. Onder het keyboard zitten afneembare pootjes waarmee u het wat schuiner kan zetten om op deze manier een comfortabele werkhouding te verkrijgen.

Aansluiting is gemakkelijk

De aansluiting van dit toetsenbord is eenvoudig. De bijgeleverde USB-kabel dient in een vrije USB-poort gestoken te worden en de rest gaat vanzelf. Het toetsenbord zal meteen door uw pc of laptop herkend worden en u kunt aan de slag. Het is dus niet nodig om aparte drivers of software te installeren. We noemen nu ook specifiek een laptop, omdat u daar misschien niet direct aan denkt als u een los toetsenbord ziet liggen. Maar wist u dat het soms handig kan zijn om toch een extern toetsenbord aan te schaffen, ook als u een laptop heeft? Misschien typen uw laptoptoetsen namelijk niet meer fijn, omdat ze versleten zijn. In dat geval kunt dit keyboard prima als extern toetsenbord gebruiken. Of misschien gebruik u wel een laptopstandaard om een ergonomische houding te krijgen. In dit geval zal de laptop een stuk hoger en misschien wel schuiner staan. Ook dan is een extern keyboard zoals deze van Cherry een goede optie.

Hoogwaardige touchpad met 2 muistoetsen voor comfortabele besturing van de muisaanwijzer
Hoge betrouwbaarheid en precies bedieningsgevoel dankzij individuele toetsen met Gold Crosspoint contacten (Cherry ML-technologie)
Ondersteunt Code Set 3 en UnifiedPOS
Bevestigingsoptie voor vaste inbouw
Afneembare voetjes voor individuele instelling van schuinstand van toetsenbord
Vrij programmeerbare toetsen

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie