Microsoft Sculpt Ergonomic - Ergonomisch toetsenbord

Momenteel helaas uitverkocht
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Ergonomisch ontwerp (excl muis),
Voeding: 2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1334461
€ 119,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1334461
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 119,99
Meer informatie over dit product

Het Microsoft Sculpt Ergonomic toetsenbord heeft een unieke vorm, zeker in vergelijking met andere toetsenborden. Het bestaat verder uit een los toetsenbord en een apart numeriek blok. Doordat dit twee losse delen zijn, kunt u ze precies zo neerleggen zoals u dat wilt, om op deze manier een optimale werkhouding te creëren. Het QWERTY-toetsenbord heeft golvende vormen en een gat in het midden dat ervoor zorgt dat de letters uit elkaar worden gehaald. Hierdoor kunnen uw handen en polsen op een natuurlijke manier blijven liggen als u aan het typen bent, waardoor de druk op de spieren verlaagd wordt en u dus geen last van uw handen en polsen krijgt. Het werkt op deze manier veel ontspannender. Tel hier de handpalmsteun, aan de onderzijde van het product, bij op zodat de polsen op een natuurlijke manier kunnen rusten en u krijgt een keyboard dat perfect is om lang mee te werken.

Draadloos verbinden

Het handige aan het Microsoft Sculpt Ergonomic toetsenbord is dat het tevens een draadloos ontwerp is. U heeft hierdoor dus geen USB-kabel nodig om het product met uw laptop of pc te koppelen. Het enige dat u hoeft te doen is de meegeleverde USB-ontvanger in een vrije USB-poort van uw laptop of pc te steken en de draadloze verbinding komt tot stand. Het apparaat zelf werkt op twee AA-batterijen die standaard worden meegeleverd als u dit draadloze keyboard aanschaft. Het bereik is ongeveer 10 meter, dus u kunt verder van het scherm zitten dan bij bijvoorbeeld een bedraad toetsenbord, aangezien deze vaak USB-kabels hebben van maximaal 2 meter.

Numeriek blok

Dit draadloze toetsenbord wordt geleverd met een apart en los numeriek blok. Omdat dit deel dus los van het keyboard staat, kunt u het precies zo neerzetten om op een optimale manier te kunnen werken. Het voordeel van een numeriek blok is dat u veel handiger en sneller sommen kunt uitrekenen, getallen kunt verwerken en formules kunt invoeren. Maar eigenlijk maakt het alles makkelijker wat met cijfers te maken heeft. Uw boekhouding of administratie bijwerken of werken in bijvoorbeeld Excel wordt hiermee dus een stuk aangenamer. Dit komt omdat de cijfers niet in één rij staan, maar in verschillende rijen onder elkaar. Daaromheen staan de knoppen waarmee u bijvoorbeeld kunt optellen, aftrekken, delen et cetera.

Specificaties

IndelingQWERTY - Rubberdome
AansluitingDraadloos USB
ExtraErgonomisch ontwerp (excl muis)
Voeding2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie