Bedraad toetsenbord met muis - Logitech

Momenteel helaas uitverkocht
Bedraad toetsenbord met muis - Logitech Kabellengte: 1.5m
Bedraad toetsenbord met muis - Logitech
Bedraad toetsenbord met muis - Logitech
Bedraad toetsenbord met muis - Logitech
Bedraad toetsenbord met muis - Logitech
Bedraad toetsenbord met muis - Logitech
   
Merk: Logitech MK120,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Morsbestendig,
Kabellengte: 1.5m.
Productcode: 1280975
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1280975
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met het toetsenbord Logitech MK120 haalt u niet alleen een fraai keyboard in huis, maar tevens een hoogwaardige muis van 1000 DPI. Het wordt namelijk als set verkocht. De aansluiting van het toetsenbord en de muis gaat eenvoudig door de USB-kabel, met een lengte van 150 cm, in een USB-poort van uw laptop of pc te stoppen. Vervolgens kunt u direct aan de slag, want u hoeft geen extra software of drivers te installeren. Verder is het zwarte toetsenbord morsbestendig en sterk, wat het een duurzaam product maakt met een lange levensduur. Het is met de verstelbare, stabiele en uit te klappen pootjes aan de onderkant aan te passen aan uw werkhouding.

Toetsen van kwaliteit

De toetsen van het toetsenbord Logitech MK120 zijn fluisterstil en dus vrijwel niet te horen als u aan het werk bent. Dit is goed voor uw productiviteit, maar ook die van uw omgeving. Ze zijn tevens vlak en dus comfortabel om te gebruiken, ook als u al een tijdje aan het werk bent. Met een levensduur van maar liefst 10 miljoen toetsaanslagen haalt u een duurzaam product in huis. Omdat de toetsenindeling volgens het QWERTY-systeem is, voelt dit direct vertrouwd. Aan de rechterkant van het toetsenbord is een handig numeriek blok waarmee u vlot met getallen, sommen en/of formules kunt werken, bijvoorbeeld in computerprogramma’s als Excel.

Morsbestendig

Kinderen zijn onvoorspelbaar. Voor u het weet, ligt er bijvoorbeeld limonade over het toetsenbord. Of misschien morst u zelf wel een keer iets. Bij dit keyboard van Logitech is dat gelukkig geen enkel probleem. Het is namelijk volledig morsbestendig en daarom bestand tegen vloeistoffen. Mocht er onverhoopt toch iets gemorst worden, dan kunt u het toetsenbord eenvoudig met een nat doekje en wat milde zeep schoonmaken. Vervolgens zult u niks meer merken van het ongelukje. Deze functionaliteit zorgt er dus voor dat het keyboard duurzaam is, met een lange levensduur.

USB Toetsenbord met muis - Bedraad,
Merk: Logitech - MK 120 Wired Combo,
Type: Bedraad,
Type: QWERTY -
Resolutie: 1000 DPI,
Aansluiting: USB,
Multimedia toetsen: Geen,
Kabellengte: 1.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie