Draadloos toetsenbord met muis - Logitech

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Logitech MK270,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: 8 Multimediatoetsen,
Voeding: 1x AA/1x AAA batterijen (incl).
Productcode: 1280250
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 34,99
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1280250
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Dit toetsenbord en muis setje Cherry DW 8000 is betrouwbaar, gaat lang mee en werkt nauwkeurig. Maar ook aan het design is gedacht. Het ontwerp is namelijk strak, modern, plat (het toetsenbord is 18 mm dun) en de zilverwitte kleur spreekt een grote doelgroep aan. U sluit zowel de muis als het toetsenbord draadloos aan via de meegeleverde USB-ontvanger. De muis is qua snelheid in te stellen op 1000 DPI of 2000 DPI.

Verbinden is gemakkelijk

Dit toetsenbord en muis setje Cherry DW 8000 verbindt u eenvoudig met uw laptop of pc door middel van een kleine USB-adapter. Deze stopt u in een vrije poort van uw computer. De apparaten zullen vervolgens het signaal oppikken en daarna kunt u ze draadloos gebruiken. Via de geavanceerde en draadloze 2.4 GHz-connectiviteit heeft u tot wel 10 meter bereik, ideaal dus als u iets verder van uw beeldscherm wilt zitten. Deze ontvanger is klein, dus u kunt deze zonder problemen in uw USB-poort laten zitten ook als u uw keyboard niet gebruikt. Of als u besluit uw computer uit te zetten. Zowel de muis als het toetsenbord werken op batterijen.

Handige toetsen en eigenschappen

Op het QWERTY-toetsenbord zitten enkele handige toetsen die het gebruik aanzienlijk vereenvoudigen. Zo zitten er rechtsboven diverse hotkeys, hiermee kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een audio- of videobestand starten, vooruitspoelen en/of pauzeren. Dan kunt u denken aan filmpjes op YouTube, liedjes op Spotify of podcasts. Het handige hiervan is dat u, terwijl u misschien bezig bent in een ander programma, niet terug hoeft naar bijvoorbeeld het liedje zelf om met de muis op pauzeren te drukken. U drukt gewoon op de pauzeknop op het toetsenbord en het liedje zal pauzeren. Een andere handige eigenschap van het toetsenbord is het feit dat er een apart numeriek blok aanwezig is. Dit maakt het werken met getallen een stuk makkelijker.

Specificaties

MerkLogitech MK270
IndelingQWERTY - Rubberdome over membrane
AansluitingDraadloos USB
Extra8 Multimediatoetsen
Voeding1x AA/1x AAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
METALEN AFVALBAK - ROND - 75 L € 41,99 € 31,49
Klantenservice & Informatie