Bedraad toetsenbord met muis - König

Momenteel helaas uitverkocht
Bedraad toetsenbord met muis - König Kabellengte: 1.8m
Bedraad toetsenbord met muis - König
Bedraad toetsenbord met muis - König
   
Merk: König CSKMCU100US,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: Bedraad USB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1275924
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,99
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1275924
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Deze König CSKMCU100US bedraad toetsenbord met muis set bestaat uit twee topproducten die samen een sterk team vormen. Allereerst is er de tastatuur. Deze sluit u vast aan via de USB-kabel, die een totale lengte heeft van maar liefst 1,8 meter, via een vrije poort van bijvoorbeeld uw PC. Dit is een kwestie van plug-and-play, want het computeraccessoire zal direct herkend worden. Omdat de toetsen verdeeld zijn volgens het QWERTY-indelingssysteem, het systeem dat we in Nederland vrijwel altijd gebruiken, voelt u meteen aan waar elke toets zich bevindt. Daarnaast typen de toetsen comfortabel en maken ze weinig geluid. Inclusief bij dit pakket is ook een handige computermuis om nog fijner te kunnen werken. Deze heeft een aangename DPI van 800 waardoor deze prima te gebruiken is om thuis of op kantoor mee te werken.

Verbinden van de apparatuur

De aansluiting van zowel de tastatuur als computermuis van deze König CSKMCU100US bedraad toetsenbord met muis set is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is de snoeren in twee lege USB-poorten te pluggen, van bijvoorbeeld uw laptop of PC en u bent klaar om te beginnen met werken. Beide onderdelen worden namelijk gelijk herkend.

Deze keyboard en Muis set heeft een simpele ‘plug & play’-installatie en is direct klaar voor gebruik. Het toetsenbord heeft duidelijk leesbare toetsen met een gevoelige toetsaanslag in een standaard 3-bloks indeling. De Muis werkt op vrijwel elke ondergrond dankzij de 800 DPI sensor.

USB Toetsenbord met muis - Zwart,
Extra: Incl. muis,
Type: Bedraad ,
Layout: QWERTY -
Aansluiting: USB,
Multimedia toetsen: Geen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie