Draadloos toetsenbord met muis - Logitech - Qwertz

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech MK270,
Indeling: QWERTZ (Duits) - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: 8 Multimediatoetsen,,
Voeding: 2xAA/2xAAA batterijen (incl)..
Productcode: 1261953
voorraad: 124
€ 56,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1261953
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 56,99
Meer informatie over dit product

Met dit toetsenbord en muissetje Logitech MK270 haalt u direct twee apparaten in huis. Beide apparaten sluit u gemakkelijk aan door middel van een USB-ontvanger waarmee u zowel de muis als het toetsenbord verbindt. Deze steekt u in een USB-poort, waarna er een draadloze verbinding tot stand wordt gebracht met uw computermuis en keyboard. De muis werkt nauwkeurig en het toetsenbord heeft een QWERTZ-indeling. Er is tevens, aan de rechterkant van het keyboard, een numeriek blok aanwezig, waarmee u veel handiger met getallen kunt werken. De batterijen voor zowel de muis als het toetsenbord worden meegeleverd.

Eigenschappen toetsenbord

Het zwarte keyboard uit dit toetsenbord en muissetje Logitech MK270 heeft een formaat van 5 cm bij 52,7 cm bij 15,9 cm en een gewicht van 869 gram, dus hij is lekker robuust en kan daardoor tegen een stootje. Qua duurzaamheid zit het dus wel goed. Het handige aan dit toetsenbord is dat het tevens morsbestendig is.  Dit betekent dat het niet kapot zal gaan als u, of iemand in uw omgeving, er bijvoorbeeld koffie, thee of water overheen morst. En mocht er onverhoopt toch gemorst worden, dan kunt u het gemakkelijk afnemen met een doekje. Daarna zult u niks meer merken van het ongelukje. Met de verschillende multimediatoetsen bovenaan het toetsenbord kunt u eenvoudig en snel bepaalde aanpassingen doen aan mediabestanden, zoals vooruitspoelen of iets afspelen. Maar ook het openen van uw mail of de rekenmachine gaat met een druk op de knop.

USB-ontvanger voor de aansluiting

Het is erg gemakkelijk om de muis en het toetsenbord met uw laptop of computer te verbinden, want het enige dat u hoeft te doen is de kleine USB-ontvanger in een vrije USB-poort te steken en er zal automatisch draadloos verbinding worden gemaakt. Zowel de muis als het toetsenbord maken verbinding via één en dezelfde USB-ontvanger, dus u heeft maar één USB-poort nodig.  Na aansluiting heeft u vervolgens een zeer sterke verbinding zonder vertragingen en/of onderbrekingen, met een bereik van maar liefst 10 meter. U kunt het toetsenbord dus in principe bijvoorbeeld vanaf de bank gebruiken om uw smart-tv mee aan te sturen.

Specificaties

MerkLogitech MK270
IndelingQWERTZ (Duits) - Rubberdome over membrane
AansluitingDraadloos USB
Extra8 Multimediatoetsen
Voeding2xAA/2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie