Bedraad toetsenbord - Cherry

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bedraad toetsenbord - Cherry Kabellengte: 1.8m
Bedraad toetsenbord - Cherry
   
Merk: Cherry G84-5500,
Indeling: QWERTY - Cherry ML,
Aansluiting: bedraad USB,
Extra: Compact met trackpad,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1238029
leverbaar: 87
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 124,99
€ 124,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1238029
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord Cherry G84-5500 zwart is een prachtig en robuust QWERTY-toetsenbord met een aantal slimme en duurzame eigenschappen. Aan de rechterzijde heeft u namelijk de beschikking over een trackpad, inclusief twee knoppen die fungeren zoals de knoppen van uw vertrouwde muis. Als u dit toetsenbord aanschaft, heeft u in principe geen aparte muis meer nodig. Met het trackpad, dat werkt zoals het trackpad op een laptop, kunt u heel gemakkelijk en nauwkeurig de cursor op uw scherm verplaatsen. Scrollen behoort hiermee ook tot de mogelijkheden. Dit is vooral handig als u lange teksten op uw beeldscherm moet lezen. Verder is de aansluiting van dit zwarte keyboard eenvoudig. Dit doet u met de bijgeleverde USB-kabel en een vrije USB-poort in uw pc of laptop.

Plug-and-play

Dit toetsenbord is direct uit de doos te gebruiken. U hoeft dus geen extra software of drivers op uw laptop of pc te installeren. Pak het keyboard uit, stop de bijgeleverde USB-kabel in een vrije USB-poort en u bent klaar om te beginnen. Het toetsenbord zal direct herkend worden. We noemen nu ook specifiek een laptop, omdat u daar misschien niet meteen aan denkt als u denkt aan een extern toetsenbord. Misschien typen uw laptoptoetsen namelijk niet meer soepel, omdat ze versleten of oud zijn. Of misschien is er vuil tussengekomen dat u er niet goed meer uitkrijgt. Of allicht heeft u een laptopstandaard, waarmee uw laptop schuiner en hoger staat om een betere werkhouding te verkrijgen, maar waardoor u het eigen toetsenbord van uw laptop niet meer goed kunt gebruiken. In alle gevallen kunt u dit toetsenbord van Cherry goed gebruiken als extern toetsenbord.

Duurzaam en comfortabel om te gebruiken

De toetsen van het toetsenbord Cherry G84-5500 zwart verwerken maar liefst minstens 20 miljoen aanslagen. Dit betekent dat ze lang meegaan en dus duurzaam zijn. Verder zijn ze slijtvast, iets dat de levensduur ook verhoogt. Het typen met dit toetsenbord gaat soepel en licht, mede door de gebruikte Gold Crosspoint technologie, ook wel bekend als de Cherry ML-technologie. Omdat de toetsen ingedeeld zijn volgens het QWERTY-indelingssysteem, en omdat dit het meest voorkomende indelingssysteem in Nederland is, zal u direct weten waar alle toetsen zitten. U kunt dus direct aan de slag. Dit toetsenbord van Cherry is daarnaast in hoogte verstelbaar door de meegeleverde, en tevens afneembare, pootjes onderop. Hiermee zet u het keyboard eventueel iets schuiner waardoor u fijner kunt werken. Al deze specificaties zorgen ervoor dat u de gehele dag comfortabel kunt blijven werken.

XS Touchpad Keyboard
- Hoogwaardig touchpad met twee muisknoppen voor comfortabele bediening van de muisaanwijzer
- Hoge betrouwbaarheid door middel van losse toetsen met Gold Crosspoint-contacten (Cherry ML-technologie)
- Compacte afmetingen en een zeer lage totale hoogte, ideaal voor beperkte ruimtes en voor 19 "-toepassingen
- Ondersteunt codeset 3 en UnifiedPOS
- Bevestigingsoptie voor vaste installatie
- Verwijderbare voetjes voor individuele aanpassing van de klavierkanteling
- Vrij programmeerbare knoppen

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie