Draadloos toetsenbord met muis - Logitech

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Draadloos toetsenbord met muis - Logitech Voeding: 1xAA/2xAAA batterijen (incl)
Draadloos toetsenbord met muis - Logitech
Draadloos toetsenbord met muis - Logitech
Draadloos toetsenbord met muis - Logitech
   
Merk: Logitech MK330,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: 11 Multimediatoetsen,
Voeding: 1xAA/2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1198023
leverbaar: 5
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 54,99
€ 54,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1198023
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord en muis setje Logitech MK330 bestaat uit een optische muis en een zwart QWERTY-toetsenbord. De aansluiting gaat eenvoudig door middel van de meegeleverde USB-ontvanger. Deze steekt u in de USB-poort van uw pc of laptop en vervolgens kunt u draadloos met het keyboard en de muis werken. Beide apparaten worden via dezelfde USB-ontvanger aangesloten en hebben diverse handige eigenschappen. Het setje wordt geleverd inclusief de bijbehorende batterijen voor beide apparaten.

Numeriek blok

In het numerieke blok aan de rechterzijde van het keyboard worden de cijfers niet naast elkaar geplaatst zoals bovenin een standaard QWERTY-toetsenbord, maar in een aantal rijen. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit. U kunt er namelijk veel sneller en handiger sommen mee uitrekenen, formules mee intypen en getallen mee verwerken. Eenvoudig gezegd kunt u alle handelingen die te maken hebben met getallen een stuk sneller uitvoeren. Dit is onder andere handig als u uw boekhouding of administratie aan het doen bent. Ook werken in programma’s als Excel en Numbers gaat met dit numerieke blok stukken eenvoudiger.

Handige toetsen

Een ander handigheidje aan het keyboard in dit toetsenbord en muis setje Logitech MK330 zijn de programmeerbare toetsen. Hiermee kunt u onder andere snelkoppelingen maken naar al uw favoriete websites, muziek, films of programma’s. Hiermee opent u razendsnel de dingen die u vaak gebruikt. Dit verhoogt uw productiviteit en zorgt voor een betere workflow. Ook de toetsen van dit keyboard zijn hoogwaardig. Ze zijn bijvoorbeeld vrijwel niet te horen als u aan het typen bent. Tevens zijn ze vlak en dus comfortabel om te gebruiken, ook als u al de hele dag aan het werk bent. De aanslag van de toetsen is licht.

Indeling toetsenbord US International
Aansluiting Draadloos
Compositie Toetsenbord + muis
Kleur Zwart / Zilver
Materiaal Kunststof
Aantal knoppen 3
Besturingssysteem Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista
DPI 800 dpi
Incl. batterijen 1x AA/LR6 + 2x AAA/LR03
Layout keyboard 3-block

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie