USB toetsenbord Verlengkabel - 3 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB toetsenbord verlengkabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
Verguld: Nee,
3 meter.
Productcode: 1414
voorraad: 5.638
€ 3,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1414
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
Meer informatie over dit product

De Goobay USB A verlengkabel 3 meter is een kabel waarmee u al uw apparaten met elkaar kunt koppelen, als uw bestaande bekabeling niet lang genoeg is. Met een lengte van 3 meter moet dat vast lukken. Aan beide kanten zit een type A connector, maar aan de ene zijde is dat een male-aansluiting en aan de andere zijde een female-aansluiting. Verder moet er rekening gehouden worden met het feit dat het een USB 2.0-kabel is. Dit houdt in dat de snelheid die deze kabel aankan, dus overeenkomt met de snelheden van versie 2.0. Dat zijn maximale transfersnelheden van 480 MB per seconde. Deze zwarte kabel is verder niet verguld.

Voor veel apparaten te gebruiken

Het handige aan deze kabel is dat hij in veel situaties en voor veel apparaten te gebruiken is. Gebruik hem om al uw toestellen met een USB-poort aan uw laptop of pc aan te sluiten. U kunt er ook een memorystick of een internet-dongle aan uw laptop of pc mee verbinden. Dit gaat allemaal erg simpel door gewoon de kabel in de daartoe bestemde poorten te steken. Soms komt het namelijk weleens voor dat een bepaalde accessoire niet direct op uw computer kan worden aangesloten. In dat geval komt deze Goobay USB A verlengkabel 3 meter om de hoek kijken.

Verlengen

Het handige aan deze verlengkabel van Goobay, met een lengte van 3 meter, is dat u er dus ook verschillende apparaten met elkaar mee kunt verbinden. Dit kan handig zijn als de bekabeling van de desbetreffende apparaten niet lang genoeg is om dit voor elkaar te krijgen. Let er alleen wel op dat de ene connector geen USB-B connector is, maar een zogeheten contrastekker. Kortom, als u zoekt naar een goede, betrouwbare en lange verlengkabel, dan kan dit een goede aankoop zijn.

Specificaties

Versie2.0 - High Speed
Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB A female
KleurZwart
Lengte3 meter
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie