USB toetsenbord Verlengkabel - 1.8 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB toetsenbord verlengkabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
Verguld: Nee,
1.8 meter.
Productcode: 1413
voorraad: 7.825
€ 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1413
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
Meer informatie over dit product

Met deze handige Goobay USB A verlengkabel 1.8 meter kunt u elk apparaat met een mannelijke type A-aansluiting koppelen aan uw computer die een of meerdere vrouwelijke type A-aansluitingen heeft. De praktische verlengkabel is zwart gekleurd en de ideale manier om een bestaande kabel over een langere afstand te verlengen. Een zeer betrouwbare en handige oplossing voor het aansluiten van apparaten op USB-poorten die te ver van elkaar vandaan staan. Omdat het een actieve verlengkabel is wordt het signaal versterkt waardoor het gegevensverlies wordt verminderd. Deze handige netwerkkabel van bijna 2 meter lang is geschikt voor USB 2.0. De Goobay USB A verlengkabel 1.8 meter mag niet ontbreken in uw laptoptas of op uw werkplek. Verlengen en koppelen van apparatuur is nog nooit zo makkelijk geweest.

Diverse apparatuur

Voor het aansluiten van uw geheugenstick, een toetsenbord of een Goobay wifi dongle op uw laptop of pc is deze netwerkkabel uitermate geschikt. Het komt namelijk wel eens voor dat de USB-memorystick of dongle niet direct op een systeem aangesloten kunnen worden. Met deze hoogwaardige Goobay USB A verlengkabel 1.8 meter is dit verleden tijd. Door de maximale overdrachtssnelheid van 0,48 Gbit/s levert deze Goobay-kabel een perfecte prestatie en ondervindt u geen hinder van storingen.

Beperkte hoeveelheid poorten

Helaas zijn notebooks en tablets vaak uitgerust met een beperkte hoeveelheid aan poorten/aansluitingen. Soms sluiten die aansluitingen ook niet aan bij uw overige apparaten. Bij bepaalde verbindingen kunt u dit zeer eenvoudig en snel oplossen door middel van de juiste adapter of het juiste verloopstuk te koppelen tussen beide apparaten. Wanneer u veel op de weg bent en met verschillende apparaten werkt, is het een verstandig om voor elke situatie de juiste verbinding-oplossing te hebben. Op die manier gaat u goed voorbereid de weg op, zonder verrassingen.

Specificaties

Versie2.0 - High Speed
Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB A female
KleurZwart
Lengte1.8 meter
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie