USB toetsenbord Verlengkabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 verlengkabel   5 meter
   
USB toetsenbord verlengkabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
Verguld: Nee,
5 meter.
Productcode: 1284704
voorraad: 296
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1284704
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

Met deze Goobay USB A verlengkabel 5 meter haalt u een zeer lang snoer in huis waarmee u uw apparaten met elkaar kunt verbinden. Aan beide zijdes zit een USB-A connector. De ene is vrouwelijke en de andere mannelijk, de ene normaal en de andere contra. Verder dient u er rekening mee te houden dat dit een 2.0 kabel is. Dit heeft weer effect op de maximale snelheid waarmee deze kabel data kan verwerken. Deze versie kan namelijk maximale transfersnelheden van 480 MB/sec halen. Deze zwarte bekabeling is verder niet verguld en heeft een lengte van 5 meter.

Verlengstuk

Het handige aan de Goobay USB A verlengkabel 5 meter is dat u er verschillende toestellen en apparaten met elkaar mee kunt koppelen. Als uw eigen snoer bijvoorbeeld kapot is, of niet lang genoeg, dan kunt u deze kabel prima gebruiken als alternatief. Let er alleen wel op, voordat u dit snoer koopt, dat de ene connector geen USB-B connector is, maar een zogeheten contrastekker. Het lijkt er misschien een beetje op, maar het is toch echt iets anders.

Handig in veel situaties

Het makkelijke is dat u hem voor veel verschillende apparaten en in veel verschillende situaties kunt gebruiken. Het aansluiten is daarbij erg simpel. Plug de ene zijde van de kabel in uw apparaat en de andere zijde in een USB-A poort. Dat is alles dat u hoeft te doen. U kunt er bijvoorbeeld een stick of een dongle mee aan uw laptop of pc koppelen, om maar iets te noemen.

USB toetsenbord verlengkabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
Data overdracht: Hi-speed 480 Mbit/s,
Verguld: Nee,
Kleur: Zwart,
Kabellengte: 5 meter.

USB 2.0 verlengkabel, USB A plug - USB A contra. Voor het aansluiten van een geheugen stick of dongle op een computer systeem. Het komt wel eens voor dat de stick of dongle niet direct op een systeem aangesloten kunnen worden.

Andere producten in deze categorie
Computer cleaningset € 8,99 € 6,99
Klantenservice & Informatie