USB toetsenbord Verlengkabel - 0.3 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB toetsenbord verlengkabel,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB A Female,
Verguld: Nee,
0.3 meter.
Productcode: 1174323
voorraad: 6.878
€ 1,49 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1174323
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 1,49Aantal 10-49: € 1,44Aantal 50-249: € 1,31Aantal 250+: € 1,19
Meer informatie over dit product

Veel apparatuur kan op een computer of laptop worden aangesloten met behulp van een USB-kabel. Deze stekkers worden vaak gebruikt voor het aansluiten van apparaten zoals datasticks, muizen, toetsenborden, printers, scanners, externe harde schijven, mobiele telefoons en meer. De toepassingen van deze aansluiting zijn dus erg uitgebreid. Omdat de lengte van de kabel die aan een apparaat gekoppeld is niet altijd toereikend is, is het mogelijk om de Goobay USB-A-verlengkabel 0.3 meter te gebruiken. Hiermee kunt u net dat stukje extra speling krijgen om uw apparaat eenvoudige aan te kunnen sluiten.

Technische specificaties

Dit product van Goobay heeft een lengte van 30 centimeter. Dit product kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aansluiten van een datastick of een dongle op een computer als daar weinig ruimte voor is. Dergelijke apparaten hebben soms een grotere omvang dan de standaard USB-stekker en passen daardoor niet tussen andere stekkers die zijn aangesloten. De kabel is aan de ene zijde voorzien van een versie 2.0-male stekker die op de computer wordt aangesloten. De andere kant van het snoer beschikt over dezelfde aansluiting, maar dan female, waaraan u uw apparaat dus kunt koppelen.

Overige eigenschappen

Dit verlengsnoer maakt gebruik van de USB-versie 2.0 en is daardoor geschikt voor het overdragen van gegevens met een snelheid tot 480 Mbit per seconde. De stekkers die aan het snoer zijn gemonteerd zijn niet verguld. Op dit product wordt vanuit de fabrikant een garantie gegeven van 12 maanden. Het signaal dat wordt doorgegeven is een standaard digitaal signaal. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van een versterker zoals dat bij sommige andere vergelijkbare verlengkabels wel het geval is.

Extra informatie

Dit artikel van Goobay is universeel. Dat betekent dat het kan worden gebruikt op alle apparaten die gebruik maken van de betreffende aansluiting. Sluit u een apparaat dat voorzien is van versie 1.0 aan op deze kabel, dan zullen de snelheden voor het verwerken van gegevens een stuk lager liggen dan de eerder genoemde 480 Mbit per seconde. Deze snelheden zijn alleen te behalen als de beide apparaten die door middel van dit product met elkaar gekoppeld worden beschikken over versie 2.0 of hoger.

Specificaties

Versie2.0 - High Speed
Aansluiting 1USB A male
Aansluiting 2USB A female
KleurZwart
Lengte0.3 meter
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie