Telefoon Houder Auto

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Smartphone autohouder - Universeel - Zwart,
14 cm flexibele zwanenhals,
Telefoon breedte: 4 - 10 cm.
Productcode: 1419906
voorraad: 954
€ 6,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1419906
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
Meer informatie over dit product

Het kan handig zijn om een smartphone in de auto te plaatsen om deze bijvoorbeeld als navigatiesysteem of handsfree te gebruiken. Daarvoor is een telefoonhouder de ideale oplossing. Met een goed ontwerp hiervan is het mogelijk om telefoons van verschillende merken en typen te gebruiken. Een prima voorbeeld hiervan is de Gembird TA-CHW-02 telefoonhouder auto. Deze universele houder maakt het mogelijk om de telefoon in het voertuig te plaatsen en is zo in te stellen dat de smartphone op de gewenste manier gebruikt kan worden. De bevestiging is zeer eenvoudig en de eigenschappen zorgen ervoor dat u flexibel om kunt gaan met dit product.

Technische eigenschappen

De Gembird TA-CHW-02 telefoonhouder auto is een flexibele en universele houder voor telefoons in een wagen. Dit betekent dat het mogelijk is om nagenoeg elk type en merk smartphone te gebruiken in combinatie met deze telefoonhouder. De maximale grootte van het scherm dat geplaatst kan worden in de houder is 6 inch. De houder is eenvoudig in te stellen in een gewenste maat. Dit kan traploos worden ingesteld met een breedte van minimaal 45 millimeter en maximaal 110 millimeter. Het totale gewicht van deze telefoonhouder van Gembird is slechts 0,13 kilogram.

Overige eigenschappen

Montage is zeer eenvoudig. Hiervoor is de Gembird TA-CHW-02 telefoonhouder auto voorzien van een handige zuignap die op elk glad oppervlak geplaatst kan worden. De beste ondergrond die hiervoor gebruikt kan worden is het autoraam. De flexibele hals heeft een lengte van 14 centimeter en maakt het mogelijk om de houder in elke gewenste positie te draaien. Daardoor wordt het voor de gebruiker mogelijk gemaakt om altijd een gewenste positie voor de telefoon te hebben. Het materiaal waarvan de houder is gemaakt is ABS, een stevig soort kunststof die bestaat uit 3 verschillende componenten.

Extra informatie

Om ervoor te zorgen dat de telefoon in de auto gebruikt kan worden als bijvoorbeeld navigatiesysteem, moet het ook mogelijk zijn om de accu tijdens het rijden op te kunnen laden. Voor die reden is er aan de onderkant ruimte vrij gehouden in de autohouder zodat er een laadkabel aangesloten kan worden op de smartphone. Deze laadkabel kan vervolgens met behulp van een autolader worden aangesloten op de 12 volt aansluiting van de auto. Via deze website worden daarvoor ook verschillende soorten USB autoladers verkocht voor in de 12 volt of sigarettenaansteker. De autohouder voor een smartphone wordt per stuk geleverd.

Specificaties

Smartphone autohouder - Universeel - Zwart
14 cm flexibele zwanenhals
Telefoon breedte4 - 10 cm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie