Telefoon Houder Auto

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Universele Telefoonhouder,
Geschikt voor installatie aan ventilatorrooster,
Draaibaar: Nee,
Kantelbaar: Nee,
Maximale breedte: 90 mm.
Productcode: 1362668
voorraad: 1.011
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1362668
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

Als u gebruik wilt maken van een smartphone als bijvoorbeeld navigatiesysteem in de auto, dan hebt u daarvoor een houder nodig. Vaak zijn deze alleen geschikt voor bepaalde merken en moet u veel moeite doen om ze in de auto gemonteerd te krijgen. Dat is niet het geval met de Goobay 47139 universele telefoonhouder. Dit product is geschikt voor alle mobiele telefoons en is eenvoudig te bevestigen. Dit kan door de telefoonhouder simpelweg vast te klemmen in een ventilatierooster op het dashboard van de auto. De mobiele telefoon kan vervolgens worden vastgeklemd.

Specificaties en eigenschappen

Deze Goobay 47139 universele telefoonhouder is geschikt voor alle soorten smartphones die niet breder zijn dan 90 millimeter. De telefoon wordt vastgeklemd en wordt vastgehouden door middel van de rubberen coating die aan de zijdelen is aangebracht voor extra grip. Hiermee wordt ook voorkomen dat er krassen op het toestel komen te zitten. Vanwege de vormgeving biedt de universele telefoonhouder voor in de auto van Goobay allerlei mogelijkheden om de telefoon aan te sluiten op een oplader. Hiervoor is alle mogelijke ruimte aan de onderkant en de bovenkant van het product. Ook voor het bedienen van het toestel hebt u alle ruimte.

Gebruik

Dit product is aan de achterzijde voorzien van twee clips die vastgeklikt kunnen worden in een ventilatierooster. U kunt dit product in de auto bevestigen door deze clips vast te klikken in een horizontaal geplaatst ventilatierooster op het dashboard van de auto. Als u vervolgens de telefoon vastklikt is het product klaar voor gebruik. De telefoon kan dan eenvoudig bediend worden, gebruikt worden als navigatiesysteem tijdens het rijden en opgeladen worden. Deze houder is, als deze eenmaal bevestigd is, niet te draaien of te kantelen. De houder heeft een vaste positie, maar is wel eenvoudig los te koppelen en op een andere plaats te monteren.

Overige informatie

Omdat dit product universeel is kan het product gebruikt worden voor nagenoeg elk merk en type smartphone. Hiervoor hoeven geen extra handelingen te worden uitgevoerd. De telefoonhouder is na montage direct klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat hij alleen gemonteerd kan worden op een ventilatierooster dat horizontaal geplaatst is. Zodra de smartphone geplaatst is, wordt deze beschermd tegen krassen en beschadigingen door de rubberen coating die op de zijdelen van de universele houder van Goobay zijn aangebracht.

Specificaties

Universele Telefoonhouder
Geschikt voor installatie aan ventilatorrooster
DraaibaarNee
KantelbaarNee
Maximale breedte90 mm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie