Kabelbinder - Klittenband

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Klittenband - Zwart,
Dubbelzijdig,
Breedte: 13 mm,
Lengte: 25 meter.
Productcode: 1428918
voorraad: 146
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1428918
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 13,99
Meer informatie over dit product

In kantoren en rond een bureau is vaak veel bekabeling te vinden voor de apparatuur die er gebruikt wordt. Computers, beeldschermen, toetsenboren en andere randapparatuur worden aan elkaar verbonden met kabels en worden van stroom voorzien via kabels. Niet alleen op kantoor maar ook in de woonkamer is er vaak bekabeling te vinden voor de televisie en de apparaten die met de televisie verbonden zijn. Om ervoor te zorgen dat al deze kabels geordend kunnen worden, is er de Toolstream dubbelzijdig klittenband 25 meter. Deze handige kabelbinder bestaat uit een rol met klittenband die eenvoudig op maat te maken is.

Technische eigenschappen

De rol heeft een lengte van 25 meter en een breedte van 13 millimeter. Om gebruik te kunnen maken van dit product is de rol aan beide zijden van klittenband voorzien. Dit is gemaakt van 100% nylon. Voor het samenbinden van kabels of andere materialen kan een gewenste lengte eenvoudig zelf worden gemaakt. Hiervoor knipt u een deel van de Toolstream dubbelzijdig klittenband 25 meter af in de lengte die nodig is. Vervolgens kunnen kabels bij elkaar worden gepakt en omwikkeld worden met het dubbelzijdige klittenband. Het kan eenvoudig worden vastgeplakt en weer los worden gehaald als dat nodig is.

Overige eigenschappen

Omdat er voor de Toolstream dubbelzijdig klittenband 25 meter gebruik wordt gemaakt van verwijderbare band, is het materiaal altijd herbruikbaar. De band is flexibel en kleeft eenvoudig vast aan de andere kant van het klittenband. Om het weer los te maken, trekt u de beide op elkaar geplakte delen eenvoudig los van elkaar. Vervolgens kan het herhaaldelijk opnieuw gebruikt worden. Er is voor het maken van een bundel kabels geen extra materiaal nodig zoals een gesp of een knoop. Een bijzondere eigenschap is dat het materiaal zelfs onder water gebruikt kan worden.

Extra informatie

Deze rol met klittenband kan gebruikt worden voor het samenbinden van kabels of andere materialen. Met een schaar is het zeer eenvoudig om een stuk voor het gebruik in de gewenste maat af te knippen. Het is gemaakt van nylon en is zo ontworpen dat de ene zijde van de band aan de andere zijde kan kleven. Deze delen grijpen zich als het ware vast in elkaar en zorgen zo voor een zeer stevige verbinding. Voor het opbergen van bekabeling of het wegwerken van kabels uit het zicht kan er gebruik worden gemaakt van een kabelgoot.

Specificaties

Klittenband - Zwart
Dubbelzijdig
Breedte13 mm
Lengte25 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie