- Zwart

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Kabelgoot Spiraalslang - Kunststof - 2500 x 20 mm
 - Zwart
   
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof ,
Max. bundeldiameter: 20 mm,
Lengte: 2.5 meter.
Productcode: 1283696
voorraad: 1.481
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1283696
Meer informatie over dit product

Op en rond een bureau zijn vaak veel verschillende soorten apparaten te vinden. De meeste hiervan maken gebruik van een kabel voor de stroomvoorziening of om gegevens met bijvoorbeeld een computer te kunnen delen. Als er veel apparaten gebruikt worden dan is de kans groot dat de snoeren er slordig bijliggen. Wil je dat probleem oplossen, dan kan er gebruik worden gemaakt van verschillende soorten oplossingen zoals een kabelgoot of -band. Met de Goobay spiraalslang kunststof 2,5 meter zwart wordt een flexibele oplossing geboden voor het samenvoegen en wegwerken van bekabeling over een lengte van 2,5 meter.

Technische eigenschappen

Deze slang, ook wel spiraalband genoemd, is gemaakt van kunststof en biedt ruimte voor meerdere kabels. Het product is gemaakt van kunststof en is zeer flexibel. Hierdoor is het mogelijk om de snoeren die opgeruimd moeten worden in verschillende bochten te kunnen krijgen. De Goobay spiraalslang kunststof 2,5 meter zwart kan eenvoudig gebruikt worden. De slang is rond en heeft een diameter van 20 millimeter. Aan de bovenkant kan het geheel geopend worden. Door de vorm van het product sluit de opening zich automatisch zodat de bekabeling niet uit de spiraalslang kunnen raken.

Overige eigenschappen

Wil je kabels opbergen met deze spiraalslang, dan dient daarvoor gebruik gemaakt te worden van speciaal gereedschap. Bij de Goobay spiraalslang kunststof 2,5 meter zwart wordt dan ook standaard het benodigde gereedschap meegeleverd. Dit invoergereedschap bestaat uit een soort klem met een omgekeerde werking. Het gereedschap kan in de opening worden gezet zodat deze tijdelijk openstaat voor de invoer van bekabeling. Zodra de kabels in de slang verwerkt zijn, kan de opening aan de bovenzijde weer eenvoudig worden gesloten door het gereedschap te verwijderen. De kabels zijn dan volledig weggewerkt. Dit product heeft een lengte van 2,5 meter en is eenvoudig in een andere gewenste maat te knippen met een schaar of een scherpe tang.

Extra informatie

In tegenstelling tot andere producten zoals bijvoorbeeld een kabelgoot, is deze spiraalslang niet te bevestigen. Het product kan vanwege het flexibele ontwerp wel in allerlei verschillende bochten en hoeken worden geplaatst zodat bekabeling goed weggewerkt kan worden. Houdt er bij de aanschaf van dit product rekening mee dat de diameter van de kabel 20 millimeter is. Dat betekent dat er plek is voor een beperkt aantal kabels. Voor dikkere kabels of meer bekabeling die in totaal een grotere diameter hebben is het aan te raden om een grotere uitvoering te gebruiken.

Kabelgoot Spiraalslang - Kunststof - Zwart,
Lengte: 2500 mm,
Binnendiameter: 20 mm.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie