- Zwart

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Kleur: Zwart,
Materiaal: Kunststof ,
Max. bundeldiameter: 7.8 - 60 mm,
Lengte: 10 meter.
Productcode: 1062547
voorraad: 3.825
€ 5,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1062547
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,59Aantal 10-49: € 5,39Aantal 50-249: € 4,92Aantal 250+: € 4,47
Meer informatie over dit product

Omdat er op en rond een bureau vaak gebruik wordt gemaakt van verschillende apparaten, is de kans ook groot dat er veel bekabeling is. Bijvoorbeeld voor de stroomvoorziening en om de apparaten met een computer te koppelen. Zonder een geschikte opbergmethode kunnen de kabels bij elkaar rommelig overkomen. Daarom is het aan te raden om deze op een degelijke manier op te bergen. Dit kan door gebruik te maken van de Fixapart SWB KS-10BLACK spiraalband 10 meter. Hiermee is het mogelijk om meerdere snoeren op een nette manier bij elkaar te binden zodat er meer rust voor het oog ontstaat.

Technische eigenschappen

De Fixapart SWB KS-10BLACK spiraalband 10 meter is gemaakt van kunststof en bestaat uit een lange slang in spiraalvorm. De kleur van de kunststof die gebruikt is voor dit artikel is zwart. Door het gebruik van een spiraal is het harde materiaal toch zeer flexibel. Dit maakt het eenvoudig om meerdere kabels op een degelijke manier op te bergen. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de slang in een bocht of een hoek te leggen. De lengte van de kabel is 10 meter en deze is eenvoudig op maat te maken met een schaar of een tang.

Overige eigenschappen

Door de spiraal op maat te knippen, krijgt u de mogelijkheid om de kabels over een gewenste afstand weg te werken. De Fixapart SWB KS-10BLACK spiraalband 10 meter heeft een diameter van 10 millimeter aan de buitenkant. De binnendiameter is standaard 7.5 millimeter. Het is mogelijk om meerdere kabels met een totale gezamenlijke diameter van 7.5 millimeter of meer te verwerken. Doordat de band in de vorm van een spiraal gemaakt is, kan de diameter variëren van 7.5 millimeter tot maximaal 60 millimeter. Het materiaal is hiervoor eenvoudig op te rekken.

Extra informatie

Het voordeel van deze slang ten opzichte van een kabelgoot uit één stuk, is dat deze band eenvoudig in bochten en hoeken kan worden gelegd. Het is dus niet nodig om met koppelstukjes of hoekstukken te werken voor het plaatsen van de spiraalband. De spiraalband kan daarentegen niet bevestigd worden aan bijvoorbeeld een muur. De kabels die in de band geplaatst worden, kunnen eenvoudig in de spiraal worden gevlochten. Met een tang of een schaar kan de spiraalband voor het gebruik op de gewenste lengte worden geknipt zodat u altijd genoeg spiraalslang hebt voor het wegwerken van de bekabeling.

Specificaties

KleurZwart
MateriaalKunststof
Max. bundeldiameter7.8 - 60 mm
Lengte10 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie