Kabels 
Overige Producten 
Account  

PS4 thumb grips

Gaat u PS4 thumb grips kopen, dan is het belangrijk te weten welke soorten thumb grips u kunt kiezen. Tussen de verschillende thumb grips zitten namelijk verschillen in hoeveelheid bescherming en comfort. Ook kunt u niet alle soorten PS4 controller thumb grips op elke soort controller bevestigen. Sommige thumb grips zijn alleen gemaakt om extra grip te geven, terwijl andere thumb grips ook de PS4 thumbsticks beschermen. In onze PS4 thumb grip sets worden verschillende soorten thumb grips meegeleverd, zodat u zelf een type kunt kiezen. Lees meer

Gamen met meer grip

Een veel gehoorde klacht van de Playstation 3 controller was dat de thumb sticks erg glad waren. Dit zorgde ervoor dat tijdens het gamen regelmatig een duim van de knuppel af gleed. Bij de Playstation 4 controller is dit probleem met de PS4 thumb grips al een stuk kleiner, doordat de thumb grips platter zijn en een rand hebben. Ondanks deze verbetering zijn de PS4 thumb grips nog steeds niet ideaal, maar gelukkig is hier een oplossing voor. U kunt speciale PS4 thumb grips bestellen die u over de stuurknoppen van de controller doet. Deze PS4 thumb grips zorgen voor meer grip waardoor u minder snel van de stuurknoppen af glijdt en u preciezer kunt richten. Dit geeft u tijdens het gamen een kleine voorsprong op tegenstanders die geen goede Playstation 4 thumb grips hebben, dit kan net het verschil maken tussen winst en verlies. Daarbij zijn de Playstation 4 thumb grips comfortabeler dan de originele knoppen. Sommige grips zullen trouwens beter werken bij bepaalde games, waardoor het zomaar kan dat u ook van PS4 thumb grips wisselt wanneer u een andere game gaat spelen. Gelukkig gaat het verwisselen makkelijk zodat u snel weer kunt gamen.

De beste bescherming tegen slijtage

Bij Playstation controllers zijn de thumb sticks vrijwel altijd de onderdelen die als eerste slijtage vertonen. Dit komt doordat de stuurknoppen de meest bewegende onderdelen zijn, waarbij deze bij elke beweging ook nog eens tegen een plastic rand aan komen. Playstation 4 thumb grips geven bescherming tegen deze slijtage waardoor de controller veel langer mee gaat. Standaard krijgt u bij een set PS4 thumb grips vier verschillende sets thumb grips meegeleverd. Allereerst zijn er PS4 thumb grips met een bolle bovenkant met daarop bobbels die extra grip geven. Daarnaast zijn er PS4 thumb grips met een ingedeukte bovenkant en slechts enkele bobbels. Beiden zorgen ervoor dat je duim minder snel van de knop af gaat. Welk type PS4 thumb grips u kiest, dat hangt van uw eigen voorkeur af. Voor elk van deze twee soorten PS4 thumb grips krijgt u een korte en een lange variant meegeleverd. Kiest u een lange variant dan zit deze alleen over de huidige PS4 thumb grip heen, terwijl de hoge PS4 thumb grip over de gehele thumb stick heen gaat en daardoor ook bescherming geeft aan de zijkant. Natuurlijk geeft deze laatste de beste bescherming, niet iedereen vindt deze PS4 thumb grip lekker spelen. Het beste kunt u alle PS4 thumb grips uitproberen om erachter te komen waarmee u het liefste speelt.

Hoe te plaatsen

Het enige dat u hoeft te doen om de PS4 thumb grips te plaatsen, is deze over de huidige knoppen heen te klikken. De thumb grips in onze webshop zijn specifiek gemaakt voor de officiële PS4 controllers. Gebruikt u een onofficiële controller met een andere soort stuurknoppen dan zult u dus ook thumb grips moeten bestellen die specifiek voor deze controller zijn gemaakt. De PS4 thumb grips kosten vaak minder dan een tientje en geven voor dit geld een uitstekende bescherming. De PS4 thumb grips werken goed in combinatie met de meeste Playstation 4 skins, waardoor de controller nog betere bescherming heeft tegen vuil en slijtage. Koopt u een PS4 skin dan krijgt u vaak simpele PS4 thumb grips meegeleverd, maar door een losse set te halen kunt u verschillende thumb grips uitproberen. In de Playstation 4 starters pack worden ook PS4 thumb grips meegeleverd. Deze starters pack is ideaal als u net een Playstation hebt, want hier zit alles in dat u nodig heeft zoals thumb grips, een siliconen hoes, een koptelefoon en een oplaadkabel.

Overige accessoires

Naast PS4 controller thumbsticks zijn er ook verschillende andere accessoires voor PS4 controllers verkrijgbaar. Zo zijn er controller skins in allerlei kleuren die de controller een ander uiterlijk geven en ook bescherming bieden. De meeste mensen met een Playstation 4 gebruiken deze om online games te spelen tegen andere mensen. Tijdens het spelen van online games is communicatie een kritisch element voor een overwinning op de tegenstander. Om het communiceren makkelijker te maken kunt u een PS4 headset kopen met een microfoon, waarmee u tegen teamleden of tegenstanders kunt praten. Voor mensen die een headset te groot vinden zijn er ook speciale oortjes die geschikt zijn om mee te gamen. Deze oortjes hebben niet alleen een goede kwaliteit geluid maar hebben ook een ingebouwde microfoon. Bent u het zat om de Playstation 4 controller op te laden via een kabel, dan kunt u ook een laadstation aanschaffen, waarin u na het gamen de controller kunt plaatsen om op te laden. Wilt u met één kabel twee controllers tegelijk opladen, dan zijn er speciale kabels met aan één kant twee uiteinden. Wij hebben alle PS4 accessoires in ons assortiment.

PS4 thumb grips aanschaffen

Allekabels heeft een breed assortiment waaruit u kunt kiezen, de juiste PS4 thumb grips zijn dan ook zo gevonden. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over PS4 thumb grips of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u het juiste product bestelt.

Playstation 4 kabel

Klantenservice & Informatie