Speaker - Visaton - FR8

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Plafond Luidspreker - Visaton Kleur: Wit
Speaker - Visaton - FR8
   
Type: Plafondspeaker,
Extra: Zeewaterbestendig,
Impedantie: 4 Ohm,
Diameter: 8cm (3.3"),
RMS vermogen: 25 Watt.
Productcode: 3190
leverbaar: 18
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3190
Meer informatie over dit product

Niet elke speaker kan tegen water, gelukkig is dat bij de Visaton FR8 plafondspeaker wel het geval. Hij heeft namelijk een beveiligingswaarde van IP65. Dit is de afkorting voor International Protection Rating. Hiermee geeft de fabrikant aan hoe het zit met de beveiliging van het desbetreffende elektronisch product, bijvoorbeeld of het tegen stof en water kan. Deze plafondspeaker heeft een beveiligingswaarde van IP65, wat betekent dat hij volledig stof- en (zee)waterdicht is. U kunt de luidspreker prima op een schip, in een sauna of bij een zwembad inbouwen zonder dat hij stuk gaat van een beetje water.

Klein maar krachtig

Deze Visaton FR8 plafondspeaker is een kleine speaker die eenvoudig in een plafond is in te bouwen. Hij is wit van kleur waardoor hij mooi wegvalt in een wit plafond. Het wegwerken hiervan gaat ook eenvoudig door het kleine formaat van de luidspreker. De plafondspeaker heeft namelijk een diameter van slechts 8 centimeter. Hij heeft verder een kunststof behuizing. Dit maakt hem duurzaam en bestand tegen onder andere water en stof. U kunt hem overal ophangen waar u wilt, van een zwembad, zonnestudio, een boot, een sauna tot aan elk open voertuig.

Impedantie

De Visaton FR8 plafondspeaker heeft verder een impedantie van 4 ohm. Hiermee geeft de fabrikant van elektronische apparatuur aan hoe het zit met de elektrische weerstand van het apparaat. Een impedantie van 4 ohm betekent dat de speaker een stroomsterkte van 4 ampère oplevert bij 1 volt. Deze waarde zegt iets over hoe hoog de weerstand van de stroom is. De speaker heeft een vermogen van 25 watt. Zoekt u een kleine luidspreker die eenvoudig in het plafond is weg te werken met een verrassend goed geluid, dan is deze een goede optie om in overweging te nemen.

Toepassingen:
• Outdoor PA systems
• Loudspeaker for solariums and damp locations
• Boats, ships and open vehicles

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie