Speaker - Gembird - Breeze

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Computer 2.0 luidsprekerset  - 6 Watt RMS RMS Vermogen: 2x 3 Watt
Speaker - Gembird - Breeze
Speaker - Gembird - Breeze
   
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm female,
Voeding: USB,
RMS vermogen: 2x3 Watt.
Productcode: 2292588
leverbaar: 1.188
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2292588
Meer informatie over dit product

Met de Gembird Breeze pc speakers haalt u een uiterst moderne en stijlvolle speakerset in huis. U kunt deze speakerunits voor allerlei apparaten gebruiken. Sluit deze geluidsboxen eenvoudig aan op uw computer, laptop, tablet en telefoon zonder ingewikkelde installatie van software. Dankzij plug-and-play kunt u deze speakermodules direct gebruiken na aansluiting op uw toestel. De speakers gebruiken de stroom van uw pc of tablet. U heeft dus geen stopcontact of batterijen nodig om te kunnen genieten van verbeterde geluidskwaliteit. Aan de aansluitkabel zitten een USB-aansluiting (5V) en een audio 3.5 mm jack als geluidsaansluiting. De meeste elektronische apparaten zijn voorzien van een 3.5 mm ingang (dit is dezelfde plug als voor bijvoorbeeld oordopjes).

Overal neerzetten

De 1,5 meter lange aansluitkabel van de Gembird Breeze pc speakers geeft u veel mogelijkheden wat betreft het plaatsen van deze geluidsunits. De muziekboxen hoeven niet in de weg te staan; u kunt deze namelijk gemakkelijk wegwerken achter of naast uw computer of zelfs op plankjes aan de muur. Op deze manier heeft u ook minder last van snoeren die in de weg liggen en heeft u een geordend bureau. Deze compacte muziek units zijn ieder 12 cm hoog, 7,5 cm lang en 8,5 centimeter breed. Een gewicht van slechts 450 gram maakt dat deze speakerboxen ideaal zijn om mee te nemen. Neem deze draagbare modules mee naar werk wanneer u een presentatie geeft of mee naar vrienden voor een filmavond of sfeermuziek.

Bastonen voelen

Met de Gembird Breeze pc speakers zijn zelfs de lage bastonen goed voelbaar. Een minimum frequentiebereik vanaf 20 Hz zorgt ervoor dat de bas goed doorkomt en de maximale frequentie van 20 kHz (20.000 Hz) geeft de hoge tonen weer. Daarnaast heeft deze set een handige aan-en-uitknop en tevens volumeregeling, waardoor u niet verplicht bent om het geluid aan te passen via uw notebook maar dit gewoon via de boxen zelf kunt doen.

2.0 Luidsprekerset,
Merk: Gembird - "Breeze",
Ingang: Jack 3.5mm Stereo Male,
Voeding: USB,
Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz
RMS Vermogen: 2x 3 Watt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie