Speaker - Gembird - Tornado

Momenteel helaas uitverkocht
Computer 2.0 luidsprekerset  - 6 Watt RMS RMS Vermogen: 2x 3 Watt
Speaker - Gembird - Tornado
Speaker - Gembird - Tornado
Speaker - Gembird - Tornado
Speaker - Gembird - Tornado
   
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Ingang: Jack 3.5mm female,
Voeding: USB,
RMS vermogen: 2x3 Watt.
Productcode: 2292587
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2292587
Meer informatie over dit product

De Gembird Tornado pc speakers zijn perfect voor muziekliefhebbers. De luidsprekers geven een kristalhelder geluid en met een minimum frequentiebereik van 20 Hz kunt u diepe bastonen goed voelen. Het maximale frequentiebereik van deze luidsprekermodules is 20 kHz (20.000 Hz). Met deze speakermodules kunt u genieten van hoge geluidskwaliteit voor uw video’s, films en computerspellen. De speakerunits sluit u op uw apparaat aan via een jack 3.5 mm audio plug. Dit maakt dat u de luidsprekerunits kan gebruiken in combinatie met bijna al uw apparaten; notebooks, tablets, telefoons en zelfs televisie.

Volumeregeling

De Gembird Tornado pc speakers zijn voorzien van volume controle en een aan/uit knop. U kunt dus niet alleen via uw computer het geluid harder en zachter zetten maar ook via de geluidsboxen zelf. Om energie te besparen wanneer u de geluidsspeakers niet gebruikt, kunt u deze uitzetten. Beide units hebben een RMS vermogen van drie watt, wat het totale RMS-vermogen zes watt maakt. Deze Gembird geluidsboxen hoeven niet apart opgeladen te worden en het is ook niet nodig batterijen aan te schaffen. De geluidsunits werken namelijk op de stroom van uw apparaat, via de USB-aansluiting die u in uw computer of laptop aansluit.

Praktisch en compact

Deze Gembird Tornado pc speakers kunt u werkelijk overal mee naartoe nemen. Zo kunt u de geluidsunits gebruiken tijdens een presentatie op werk of meenemen naar kennissen. De afmetingen van deze modules zijn 80 x 75 x 180 millimeter en ze wegen slechts 0.58 gram. Voor een klein prijsje heeft u stijlvolle speakers die in ieder interieur passen en niet in de weg hoeven te staan. Deze 2.0 systeem speakers zijn niet uitgerust met een sub woofer. Indien u op zoek bent naar geluidsboxen met een sub woofer kunt u een kijkje nemen in het ruime assortiment computeraccessoires op de website van Allekabels.

2.0 Luidsprekerset,
Merk: Gembird - "Tornado",
Ingang: Jack 3.5mm Stereo Male,
Voeding: USB,
Frequentiebereik: 20Hz ~ 20kHz
RMS Vermogen: 2x 3 Watt.

Andere producten in deze categorie
Computer cleaningset € 8,99 € 6,99
Klantenservice & Informatie