Speaker - Logitech - Z207

Momenteel helaas uitverkocht
Logitech Z207 Bluetooth Computer Speaker Logitech Z207 Bluetooth Computer Speaker
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
Speaker - Logitech - Z207
   
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.0,
Extra: Met bluetooth,
Ingang: Jack 3.5mm female,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 5 Watt.
Productcode: 2267255
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2267255
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Logitech Z207 pc speakers wit kunt u nu eindelijk draadloos genieten van de hoogste geluidskwaliteit. U kunt al uw bluetooth apparaten met dit stereosysteem verbinden en zo de muziek van uw telefoon, computer, tablet en MP3 speler naar een hoger niveau tillen. Deze set is zeker ook te gebruiken in combinatie met uw televisie voor een intensere ervaring tijdens uw favoriete series en films. Wanneer u het soundsystem aan apparaten wilt koppelen die niet via bluetooth werken, is dit geen probleem. De speakers zijn ook voorzien van een jack 3.5mm female ingang, waardoor u ook het geluid van uw overige apparatuur kunt versterken.

Eenvoudige installatie

U kunt de Logitech Z207 pc speakers wit op verschillende manieren installeren. Naast de bluetoothverbinding kunt u één apparaat via kabel aansluiten. Met de Easy-Switch-technologie van Logitech kunt u daarnaast tussen geluidsbronnen schakelen. Zo kunt u snel van uw televisie overschakelen naar uw telefoon en andersom. Wanneer u een van de geluidsbronnen op pauze zet, kunt u een andere bron selecteren. Het is niet nodig om speciale software te installeren voor dit versterkingssysteem. De pc luidsprekers laden op via uw computer of laptop. De luidsprekers ontvangen nog signaal tot op 20 meter afstand van het verbonden toestel. De satellietboxen zijn beide 241 mm hoog, 90 mm breed en 124 millimeter diep.

Rijk stereogeluid

De Logitech Z207 pc speakers wit hebben een RMS vermogen van 5W en een piekbereik van 10 watt. Dit zorgt voor een helder en vol geluid dat uw hele ruimte kan vullen. Iedere luidspreker heeft twee geïntegreerde drivers; een actieve en een passieve. De actieve driver creëert een perfecte balans tussen midden- en hoge tonen terwijl de passieve radiators ervoor zorgen dat u de diepe bastonen kunt ervaren. U kunt het volume aanpassen met behulp van de draaiknop op de rechtse box. Hiermee kunt u het geluid harder, zachter en stil zetten. Op deze unit zit tevens de bluetoothbutton, de ingang voor hoofdtelefoon en een LED-indicatielampje dat de status van de versterkers aangeeft.

AFMETINGEN
Hoogte x breedte x diepte:
241 mm x 90 mm x 124 mm
Gewicht: 0.99 KG

SPECIFICATIES
Totaalaantal watt (Piekvermogen): 10W
Totaalaantal watt (RMS): 5 W
Bluetooth versie: 4.1
Betrouwbaar bereik binnen een gezichtsveld van 20 meter
3,5mm-ingang: 1
Hoofdtelefoonaansluiting: 1
Bluetooth-koppeling en volumeknoppen aan de voorkant van de rechterspeaker

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie