Speaker - Logitech - Z337

Momenteel helaas uitverkocht
Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.1,
Extra: Met bluetooth,
Ingang: Jack 3.5mm female en RCA female,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 40 Watt.
Productcode: 1638147
€ 82,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1638147
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 82,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Logitech Z337 pc speakers bestaan uit twee satellietspeakers en een sub woofer. Met dit systeem tilt u de geluidskwaliteit van al uw elektronische toestellen naar een hoger niveau. Dit krachtige 2.1 speakersysteem heeft een RMS vermogen van 40 watt en zal daarmee uw huiskamer helemaal met geluid vullen voor een intense ervaring tijdens het kijken van uw favoriete serie op Netflix. Het Logitech systeem laadt op via de netstroom en is uitgerust met twee ingangen: een jack 3.5mm female ingang en een RCA female ingang. Naast dat u uw apparaten via kabels op dit stereosysteem kunt aansluiten is het ook mogelijk om een draadloze verbinding te maken.

Bluetooth

Met de Logitech Z337 pc speakers kunt u nu draadloos streamen via bluetooth zonder dat u de batterijduur van de pc speakers in de gaten hoeft te houden. Dit systeem is namelijk altijd aangesloten op de netstroom. Via het bedieningspaneel regelt u eenvoudig het volume zonder uw film te onderbreken. Dit gebruiksvriendelijke controlepanel laat u het geluid harder en zachter zetten met een draai aan de knop. Het led-indicatielampje geeft de status van het systeem weer. Het piekvermogen van 80 watt levert maximaal volume en verzorgt een rijk en helder geluid. U kunt uw smartphone, tablet, televisie en netbook en pc aansluiten op dit stereosysteem en probleemloos tussen deze apparaten schakelen.

Subwoofer

Naast de 2 speakers heeft dit Logitech geluidsysteem een subwoofer. Deze aparte box zorgt ervoor dat u de allerlaagste frequenties kunt waarnemen en optimaal van de bas kunt genieten. U kunt deze bas ook aanpassen. Aan de achterkant van de baswoofer zit een regelknop waarmee u de bas zachter of harder kunt zetten. De baswoofer is met 230 x 232 x 157 mm groter dan de satellietboxen en kunt op de grond plaatsen. De twee kleine boxen hebben afmetingen van 192,8 x 108 x 90 mm en de bedieningseenheid is 54 millimeter hoog en heeft een diameter van slechts 55 millimeter.

Specificaties

TypePC speaker
Audiokanalen2.1
ExtraMet bluetooth
IngangJack 3.5mm female en RCA female
VoedingNetstroom
RMS vermogen40 Watt
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie