Speaker - Logitech - Z623

Type: PC speaker,
Audiokanalen: 2.1,
Ingang: 2x Jack 3.5mm female en RCA female,
Voeding: Netstroom,
RMS vermogen: 200 Watt.
Productcode: 1333385

2
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 169,99
€ 169,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1333385
Meer informatie over dit product

De Logitech Z623 pc speakers leveren THX-gecertificeerde audio met een diepe bas. De subwoofer met afmetingen van 284 bij 305 bij 266 millimeter maakt het mogelijk dat u zelfs de lage bastonen kunt ervaren en een intense geluidservaring beleeft, of dit nu tijdens het luisteren naar muziek of het kijken van een film is. Het piekvermogen van maar liefst 400 watt en het RMS vermogen van 200 watt maken de Logitech Z623 pc speakers een ontzettend krachtig 2.1 audiosysteem dat in staat is om uw ruimte van muur tot muur met geluid te vullen voor een uitzonderlijke beleving van audio. U kunt uw smartphone, netbook, computer, tablet en televisie op dit systeem aansluiten.

Bediening Logitech Z623 pc speakers

Op de rechter satellietspeaker bevinden zich de knoppen waarmee u het volume kunt bedienen. Met een draai aan de knop zet u het geluid zachter, harder of stil. Naast de draaiknop voor volumeregeling bevindt zich de aan-en-uitknop. Op deze luidspreker zit tevens de regelknop voor de bas, waarmee u de bas harder of zachter kunt zetten. Dankzij twee jack 3.5mm female ingangen en een RCA female ingang kunt u tot wel drie apparaten aansluiten op dit stereosysteem en probleemloos schakelen tussen deze toestellen. De Logitech Z623 pc speakers sluit u eenvoudig aan op de netstroom waardoor u niet bezig hoeft te zijn met batterijduur.

Krachtig volume

Met een totaal van 200 watt is dit een uitzonderlijk krachtige geluidsinstallatie. Tijdens het films kijken zijn stemmen kraakhelder en de muziek van hoogwaardige kwaliteit. De vierkante, stijlvolle subwoofer die frequenties tot wel 50 Hz bereikt kunt u het best op een stevige ondergrond plaatsen aangezien deze met 7 kilo een zeer zware unit is. De satellietboxen kunt u aan de zijkanten van de televisie plaatsen of zelfs op planken, hoewel het fijn is om de rechtse satellietspeaker binnen handbereik te hebben aangezien hier de bedieningsknoppen op zitten. Beide satellietboxen zijn 196 mm hoog, 117 mm breed en 126 millimeter diep.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie